SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track handledsskydd i fleece

Produkt-ID: 44335

kr 250,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track handledsskydd i fleece
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track handledsskydd i fleece
kr 250,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track handledsskydd i fleece
Beskrivning

Beskrivning

The Wrist Brace works well for those whose daily routine involves monotonous and repetitive movements, such as working at a personal computer, as well as for people who make more forceful exertions. The wrist brace offers a feeling of support to the joints.Did you know that we have two tendons in the same tendon sheath at the base of the thumb, but not on any other place in our bodies?This means that the two sinews can chafe against each other, thus making it easier for inflammation to arise in this area than in other tendons, especially during hormonal changes.


Washing instructions:


Washed at a maximum of 40 degrees with gentle washing program.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hjälp med datorarbete
0 Gillar

Jag fick dessa armband för ungefär ett år sedan, när mina datorarbetande fingrar alltid fryser, särskilt på vintern. Har gjort rätt sak och använt det varje gång jag arbetar eller spelar. Dessutom har dessa lättat en hel del av tummen lederna Strain Injury / inflammation i senskidor under och efter att jag har kunnat fungera bättre. Minuset kommer från fleecematerialet, det ströde ganska snabbt eftersom det måste tvättas ganska ofta vid slipning, är lite för tjockt för användning på sommaren. Sömmarna kan ibland trycka något mot bordet men annars pressar de inte på något sätt. Jag har ganska smala armar, jag köpte storlek S.

Storlek: Normal
Ok skydd
0 Gillar

Dimensioneringen i dessa är lite speciell. Jag är ganska stora händer (handskar storlek 8.5), och jag beställde L storlek. Handledet är riktigt tätt och klockan kan inte passa under, men handflatan är riktigt lös. Handflatan sträcker sig också något över fingrarna, vilket kan göra att de blir lite bättre, men det är frustrerande att försöka göra något samtidigt. Dessa har också "stora" manschetter som är för stora för mig att hålla fast vid när jag håller fast vid något. Efter två veckors daglig användning finns det inga spår av fleece än. Plus plus är att insidan av dessa inte är fleece utan ett halt tyg. Dessutom är det bra att tummen också ingår i handsken, ofta i sådana handskar (åtminstone har jag) tummen är fortfarande oskyddade. Uppvärmning är en bekant nivå på Back on Track, lite arbete och andra inte. Summa sammanfattning, okej när jag köper, och jag kunde köpa andra, men till normalt pris skulle jag lämna följande i handeln.

Storlek: Normal
handledsstöd
0 Gillar

Kronisk smärta i handleden under de första veckorna. Storleken är okej. Min materialfleece är bekväm, men den bär snabbt i vardagsbruk och fluffig. Kan vara mer hållbart. Jag har redan beställt andra eftersom jag gillar dem så mycket som möjligt och jag måste tvätta dem ordentligt, de torkar riktigt långsamt.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.