Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Back on Track handledsskydd

Produkt-ID: 44324

kr 219,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track handledsskydd
Beskrivning

Beskrivning

Handledsskyddet passar bra såväl vid mildare sträckningsskador orsakade av t ex arbete vid datorn, som vid allvarligare sträckningar som t ex idrottsskador. Många har återkommande smärtproblematik från handleden och handledsskyddet ger ett bra stöd.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Jag rekommenderar till de som lider av senebeteckning. Jag tycker att det är lätt att regenerera och dessa har hjälpt förvånansvärt mycket. Lätt stöd, påverkar inte handledens rörelse och förblir på plats. Och det har inte förekommit någon smärta! Jag glömmer nästan att bära dessa på handlederna!

Super bra
0 Gillar

Jag köpte en Back on Track-bandage och redan nästa dag märkte jag skillnaden i mitt nyckelarbete. Jag har nu bara minimal smärta i handleden och fingrarna på grund av artros. Det värmer och håller min handled lätt. Det enda minus är att det kan vara längre, kanske lite "vante-liknande" med hål för tummen och fingrarna.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.