Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track handledsskydd

Produkt-ID: 44324

kr 219,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track handledsskydd
Beskrivning

Beskrivning

Handledsskyddet passar bra såväl vid mildare sträckningsskador orsakade av t ex arbete vid datorn, som vid allvarligare sträckningar som t ex idrottsskador. Många har återkommande smärtproblematik från handleden och handledsskyddet ger ett bra stöd.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Jag rekommenderar till de som lider av senebeteckning. Jag tycker att det är lätt att regenerera och dessa har hjälpt förvånansvärt mycket. Lätt stöd, påverkar inte handledens rörelse och förblir på plats. Och det har inte förekommit någon smärta! Jag glömmer nästan att bära dessa på handlederna!

Super bra
0 Gillar

Jag köpte en Back on Track-bandage och redan nästa dag märkte jag skillnaden i mitt nyckelarbete. Jag har nu bara minimal smärta i handleden och fingrarna på grund av artros. Det värmer och håller min handled lätt. Det enda minus är att det kan vara längre, kanske lite "vante-liknande" med hål för tummen och fingrarna.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.