SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track knäskydd med rem

Produkt-ID: 44321

kr 310,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track knäskydd med rem
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track knäskydd med rem
kr 310,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track knäskydd med rem
Beskrivning

Beskrivning

Detta knäskydd med remmar, har en justerbar rem ovanför knät och hålls på plats av två kardborreknäppningar på sidorna. Remmen kan spännas åt under träning eller lossas upp under vila. Den kan även tas bort helt och hållet. Om du har en svullnad kring knät som avtar, är möjligheten till justering en extra fördel eftersom du då successivt kan spänna åt remmen.På sidorna finns två böjIiga skenor som ger extra stöd och håller skyddet på plats.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

fantastiskt
0 Gillar

Jag har en knäskada och fick äntligen min egen BOT-produkt efter att ha varit avundsjuk på min hund under lång tid. Detta stöder bra och effekten var mycket snabb för mig. Ser fram emot att ta detta de första dagarna när du var tvungen att begränsa användningen. Garanterad inte den sista BOT-produkten för mig.

Storlek: Normal
Toppprodukt
0 Gillar

Jag har använt produkten i en månad och har hjälpt mycket. Efter en knäskada bär jag den i arbetet där jag måste stå i timmar. Det håller mitt knä hårt och har ingen smärta. Jag rekommenderar det till andra och tackar dig för Back ok Track!

Storlek: Normal
Back on Track knäskydd med rem.
0 Gillar

Äntligen smärtfri från artros! Superskönt, sitter uppe utan att kasa ner! Storlek normal.

Storlek: Normal
Arbetar!
1 Gillar

Min vänster visste började ha smärta och det blev värre varje dag tills jag när som helst flyttade det var i fruktansvärda smärta. Jag bestämde mig för att ge Back On Track knästöten ett skott. Jag bar det varje dag i 4 dagar och mitt knä är SÅ mycket bättre nu! Jag var rädd att jag skulle behöva få en MRI och sedan eventuellt operation. Nej! Bara ett BÅT knästag. Det fir ganska tunt men jag hade fortfarande problem med att det gled ner efter att ha gått mina hundar. Det är den enda dåliga saken med den här knästöden. Jag skulle fortfarande köpa det igen.

Stora knäskyddet!
1 Gillar

Den här knästöden räddade mitt knä! När jag kör längre än 15 k har jag smärta efter, så jag bär stag i 3 timmar efter min körning, och smärtan är borta

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.