Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Back on Track knäskydd med rem

Produkt-ID: 44321

kr 310,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track knäskydd med rem
kr 310,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track knäskydd med rem
Beskrivning

Beskrivning

Detta knäskydd med remmar, har en justerbar rem ovanför knät och hålls på plats av två kardborreknäppningar på sidorna. Remmen kan spännas åt under träning eller lossas upp under vila. Den kan även tas bort helt och hållet. Om du har en svullnad kring knät som avtar, är möjligheten till justering en extra fördel eftersom du då successivt kan spänna åt remmen.På sidorna finns två böjIiga skenor som ger extra stöd och håller skyddet på plats.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stora knäskyddet!
1 Gillar

Den här knästöden räddade mitt knä! När jag kör längre än 15 k har jag smärta efter, så jag bär stag i 3 timmar efter min körning, och smärtan är borta

Arbetar!
1 Gillar

Min vänster visste började ha smärta och det blev värre varje dag tills jag när som helst flyttade det var i fruktansvärda smärta. Jag bestämde mig för att ge Back On Track knästöten ett skott. Jag bar det varje dag i 4 dagar och mitt knä är SÅ mycket bättre nu! Jag var rädd att jag skulle behöva få en MRI och sedan eventuellt operation. Nej! Bara ett BÅT knästag. Det fir ganska tunt men jag hade fortfarande problem med att det gled ner efter att ha gått mina hundar. Det är den enda dåliga saken med den här knästöden. Jag skulle fortfarande köpa det igen.

Suverän!
0 Gillar

Har länge haft problem med ett knä som periodvis har gjort så ont att jag haft svårt att gå i trappor och att rida har inte varit att tänka på! Efter att jag börjat använda BoT:s knäskydd när jag känner att knät börjar krångla så har jag inte haft alls lika ont, skyddet hjälper verkligen! Remmen gör så att skyddet inte glider neråt, det sitter stadigt t.o.m under ridbyxor.

0 Gillar

Bra produkt, det hjälper konstigt, inte mer knäsmärta och enkel rörlighet, detta kommer definitivt att bli den produkt jag alltid använder! :-) Kardborrbandet är också praktiskt, bra material, lätt att sätta på och förblir på plats!

Tillbaka på spår Kneepads med kardborrband
0 Gillar

vanligtvis bra back på banans kvalitet, men kardborrstorlek XL var alldeles för liten, vilket inte ens passade med storlek M.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.