Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track knäskydd

Produkt-ID: 44320

kr 310,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track knäskydd
Beskrivning

Beskrivning

Knäsmärta kan orsakas av inflammation. Vid till exempel knäartros kommer smärtan från inflammation i kapseln som omger knäleden. Vårt knäskydd har en enkel design och är enkel att använda. Det reducerar smärta, så att du kan återuppta träning för ett snabbt tillfrisknande. Denna modell utan remmar har en sådan passform att du kan använda den under åtsittande byxor som t ex ridbyxor. Mycket behagligt att använda och extra uppskattat av våra äldre kunder.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Glider ner
1 Gillar

Valt storlek baserat på baksidan på spårets storlekguide. Detta knäskydd glider ner och klumpar sig bakom och blir därför obekvämt att bära. Föredrar knäskyddet med skenor som inte klumpar sig.

0 Gillar

Varmt och bekvämt att använda, men även efter första användningen lossnade några garn. Men det stannade där.

0 Gillar

UTMERKET PRODUKT. GOD HJÄLP FÖR ARTIKEL. Hög kvalitet. CLEAN. Lätt att använda.

Mycket bra
0 Gillar

Min man har en knäskada som har skurits, men knäet är fortfarande symtomatiskt för belastning, förkylning och drag och väderförändringar. Tillbaka på TRack knästöden stöder och skyddar, lämnar smärtfritt utan smärtstillande medel. På sommaren är stödet för varmt. Det första stödet har pågått i flera år, men tvätten lossnar något. Vårt arbete är också slitande och smutsigt, så vi tvättar mer än genomsnittet. Jag rekommenderar.

Läcker produkt!
0 Gillar

Så bra produkt som hjälper varje gång! Använde guiden om bot vad gäller storlek och den passade perfekt!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.