JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Back On Track ryggbälte

Produkt-ID: 32296

kr 560,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back On Track ryggbälte
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back On Track ryggbälte
kr 560,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back On Track ryggbälte
Beskrivning

Beskrivning

Detta ryggbälte med keramiska fibrer ger både stöd och smärtlindring. Smal framsida för komfort när man böjer sig eller sitter.


Teknisk beskrivning:


Material: 50% polyester (med keramiskt pulver) och 50% bomull.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

OBS! Bra men ....
0 Gillar

..... mycket bättre pris för närvarande. och alla storlekar på botbutiken! Har skrivit till Horze som som sagt borde ha någon slags prisgaranti.

Storlek: Normal
Toppen!
0 Gillar

Kjempefornøyd! Köpte detta när jag var mycket besvärad med ryggen. Och tro det eller inte, faktiskt återhämtat sig från smärtan efter att ha använt detta ett tag. Rekommenderas!

Storlek: Normal
Back Brace
2 Gillar

Jag har en historia av subluxade ryggkotor i ryggen, vilket innebär att mina ryggkotor springer ut ur riktningen (verkligen smärtsamt !!) och efter ett dåligt fall från min häst, har ryggen bara varit hemsk. Jag var på min lokala Greenhawk och såg backbacken så jag bestämde mig för att prova det och ärligt talat, det var ett av de bästa besluten jag någonsin har fattat. Jag har märkt skillnaden, min tränare har märkt skillnaden i min position och min kiropraktor har märkt skillnaden (eftersom jag inte behöver se honom så mycket haha). Denna stag fick mig att gå från att känna som (och gå som) en 80-åring med dålig rygg, till 16-åringen som jag är som nu inte behöver säga "Jag kan inte göra det eftersom ryggen är öm "Jag skulle helt rekommendera ryggstödet och alla BOT-produkter (jag sparar för en knästång för mig själv och några hockstövlar för min sto eftersom jag älskar dessa produkter så mycket)

Storlek: Normal
Något stor i storlek.
0 Gillar

Trots att jag mätt mig själv och kollade på storleksguiden så kändes bältet något stort. Annars kämns det toppen!

Fantastisk produkt
2 Gillar

Med artros i ryggen lider jag mycket i kylan med stelhet och smärta. Men Back on Track-ryggvärmaren håller ryggraden varm och minskar smärtan avsevärt. Jag använder det hela tiden och är det bästa köpet jag har gjort på länge. Rekommenderas starkt!

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.