Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Back on Track vadskydd

Produkt-ID: 44322

kr 310,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track vadskydd
kr 310,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track vadskydd
Beskrivning

Beskrivning

Vadskyddet är en effektiv hjälp för att lindra träningsvärk eller mer ihållande smärta som benhinneinflammation. Skyddet värmer behagligt och tack vare dess lätta vikt är det ett skydd som kommer att användas flitigt.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

BOT Ben- och kalvskydd
1 Gillar

Back on Track ben och kalvskydd är väldigt lätt att sätta på och produkten förblir bra på dina fötter medan du kör. Produkten är lätt att tvätta och behåller sin kvalitet som en get, kom bara ihåg att följa tvättinstruktionerna. Produkten har varit till stor hjälp för mig i att förebygga och lindra smärta och kramper i kalven.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.