Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Back on Track vristskydd

Produkt-ID: 44325

kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track vristskydd
Beskrivning

Beskrivning

Vristskyddet har en elastisk justerbar rem upptill som kan tas bort efter egen önskan. Remmen kan användas till att spänna åt skyddet när svullnaden runt vristen går ner. Vristskyddet har en bra passform och är skönt att bära.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Oslagbart!
0 Gillar

Vad skulle man göra utan Back on Track?! För mig har det varit till stor hjälp när smärta och svullnader från gamla skador aldrig riktigt ville ge sig. Kan varmt rekommendera BonT till både häst och ryttare, det är värt varenda krona.

fantastiskt!
0 Gillar

kämpar mycket med ömma anklar på grund av beprövat slem, men med rygg på spårskydd hjälper det och håller varmen för att ge bra stöd som lindrar mig mycket! har alla produkter från människor nu av saker att lägga på kroppen (inte T-kortare etc) men alla fotled, knä, rygg, nackskydd. och hjälpte mig mycket!

super
0 Gillar

Jätte bra , då jag verkligen tycker back on track funkar så var denna super :-) beställde storlek m då jag har stl.39-40 i skor. Sitter lite löst men fyller sin funktion jätte bra. Har en inflammation som inte vill ge med sig och hoppas denna kan hjälpa till att få bort den:-)

Rygg på fotledets fotled
0 Gillar

Riktigt bra och funktionellt fotstöd! Snygg och lätt med bra stöd. Jag rekommenderar!

bra fotledsskydd
0 Gillar

ett väl fungerande och lämpligt fotskydd till ett överkomligt pris

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.