SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track vristskydd

Produkt-ID: 44325

kr 320,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track vristskydd
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track vristskydd
kr 320,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track vristskydd
Beskrivning

Beskrivning

Vristskyddet har en elastisk justerbar rem upptill som kan tas bort efter egen önskan. Remmen kan användas till att spänna åt skyddet när svullnaden runt vristen går ner. Vristskyddet har en bra passform och är skönt att bära.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Kvaliteten uppfyllde inte förväntningarna
0 Gillar

Förresten, bra, bekväm att bära, etc., men efter mindre än en månad av användning började elastiska bandet demonteras bredvid baksidan av klistermärket. Back on Track-produkter har tidigare erfarenhet av hundprodukter som helt uppfyllde förväntningarna och mer, jag förväntade mig detsamma.

Storlek: Normal
Back on Track ankelstöd
0 Gillar

Kom snabbt. Produkten uppfyllde förväntningarna. Valuta för pengarna.

Storlek: Normal
Så användbart!
0 Gillar

Jag bröt min vrist när jag var 7 och ett benchip läkt till min tillväxtplatta. Min fotled har alltid haft svullnad och skulle skada efter en dag på mina fötter. Jag har varit med fysioterapi och över 50 olika hängslen. Jag köpte just denna stag idag och jag kan redan känna skillnaden! Det känns fantastiskt! Jag kan inte vänta med att köpa saker för min häst och hund! Tack Back On Track för den fantastiska produkten!

Storlek: Normal
bra fotledsskydd
0 Gillar

ett väl fungerande och lämpligt fotskydd till ett överkomligt pris

Storlek: Normal
Bra stöd, men gnagar mycket.
0 Gillar

Vristskyddet avlastar och ger värme och bra stöd. Det har hjälpt min fotled efter en ridolycka från tidigare i år. Den är stor i storlek. Min skostorlek indikerar att jag borde ha medium, men måste vara liten. Nackdelen med detta är att det gnider otroligt mycket runt hälen. Kanten är sydd på något dumt sätt så att kanten är tjock och sömmen gnagger mycket. Kanten på toppen och botten är sydd bättre. Det är därför jag inte kan använda det när jag rider eller är i aktivitet, när jag verkligen behöver det mest. Bortsett från det är det ett bra fotledsstöd.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.