SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track Xstretch knäskydd

Produkt-ID: 304275

kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track Xstretch knäskydd
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track Xstretch knäskydd
kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Xstretch knäskydd
Beskrivning

Beskrivning

Ett smidigt och enkelt kneskydd med 4-vägsstretch för rörelsefrihet utan obehag och som inte halkar ner. För att hindra det från att halka ner och för bästa möjliga passform, är skyddet lite längre än vanliga skydd. Skyddet är tillverkat av polypropylen, som har hög andasfunktion och leder bort svett och fukt.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

knäskydd
0 Gillar

obs denna produkt säljs styckvis !!!

Storlek: Normal
Intressant produkt
0 Gillar

Jag har redan använt produkterna på rätt väg för min häst, jag försökte en armbåge för mig och såg lättnaden jag köpte knäet och jag är också glad. Jag lägger dem bara på natten, så jag vet inte om knästöden håller ordentligt upp. För mitt bruk är jag helt nöjd.

Storlek: Normal
Bra produkt
0 Gillar

Produkterna på rätt spår behöver inte längre bevisa sig. Efter en förbättring på ryggen på min häst, köpte jag en armbågsskydd sedan knäskyddet och lättnaden är där.

Storlek: Normal
Bekvämt och effektivt knästag
0 Gillar

Detta är den andra knästöden i denna modell som jag köper, jag tog den första att testa produkten innan jag investerade för båda knäna. Jag tycker att den här modellen är bekvämare än den icke-Xstretch knäskydd som jag tidigare hade förvärvat. Den lilla skillnaden i pris är enligt min mening berättigad. Flexibelt material, som inte deformeras med tiden, silikonband längst upp på framsidan av låret för att förhindra att satsen faller ner eller lindas. Bra stöd i leden medan man är aktiv, effektiv för att lugna värkande knän genom att bära det på lång sikt. Den måste naturligtvis kalibrera om några gånger på dagen vilket är oundvikligt om du inte rör dig, men så småningom för det mesta eller glömmer det helt. På lång sikt klappar tyget lite på utsidan och är mindre tappare, förutom detta normala slitage och måttligt rör det sig inte ett hår.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.