Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Eskadron Väska ACCESSOIRE

Produkt-ID: 44079

kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Eskadron Väska ACCESSOIRE
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Eskadron Väska ACCESSOIRE
Beskrivning

Beskrivning

En användbar väska för alla tillfällen - oavsett om det är vid tävling eller utställning, i stallet eller bara som accessoar. Den här starka och robusta väskan har plats för allt vad en ryttare behöver. Finns i flera färger.


Teknisk beskrivning:


Eskadron Väska ACCESSOIRE.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bra grejer
0 Gillar

väldigt bra väska. men lite litet. man får inte tillräckligt med utrymme för hjälm och väst, men man får gott om utrymme för till exempel en matlåda, en drinkflaska och många penslar. Dessutom kan man böja sig för att hänga på hjälmen och västen så att du inte behöver bära dem. mycket bra horze

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.