Spara 12 % på våra 25 bästa bästsäljande julklappar! *
Spara nu

Horze stövelväska

Produkt-ID: 44093

kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
Horze stövelväska
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze stövelväska
kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze stövelväska
Beskrivning

Beskrivning

Håll dina ridstövlar rena och skyddade i denna stilfulla och robust stövelväska.


Det mjuka skumfodret i denna snygga stövelväska delar in de separata facken, och skyddar dina skinande ridstövlar så att de behåller sin glans. Den robusta väskan är perfekt för att transportera dina ridstövlar till nästa tävling, eller för att förvara dem i sadelkammaren. Den starka dragkedjan är hållbar och enkel att använda, bärhandtag och axelrem gör det lätt att bära väskan. Iögonfallande Horze-logo och märke syns ordentligt mot den djupblå färgen på väskan.


Egenskaper:


  • Stövelväska av stark polyester
  • Hållbar dragkedja
  • Dubbla handtag
  • Axelrem
  • Skumfoder delar in de separata facken
  • Klar Horze-logo på sidan

Teknisk beskrivning:


100 % Oxford polyester-väv. 60 cm lång. 20 cm bred. 35 cm bottenlängd.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Älska den här väska!
0 Gillar

Detta är den bästa bagage-väskan att ha! Det är också trevligt att de har en matchande resväska! Jag använder den här bagväskan när jag går på utställningar och till och med för att bära mina stövlar hem från ladan! Jag gillar hur Horze matchar med andra artiklar som bagage bag med resväskan etc.

Super bootsbag
0 Gillar

This product is the best i have, the material made of is so durable, easy to clean and is easy to carry. The price is very good!

Bra bagväska
0 Gillar

Skulle definitivt rekommendera denna bagbag, tycker inte att den är så dyr och är definitivt värt pengarna. Du bör dock veta att den är lite öppen överst men den kan stängas och öppnas längst upp och ner

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.