« Tillbaka / Ryttare / Accessoarer / Väskor

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear stövelväska

1.190,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris

Spara nu 12% EXTRA eller 17% EXTRA i vår nya APP!

Kopiera koden: SPRING12
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 20.05.2024.
Färg: Black
Black Kentucky Horsewear stövelväska
Grey Kentucky Horsewear stövelväska
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Kentucky Horsewear stövelväska skyddar dina ridstövlar under transport, på tävlingar och inte minst hemma. Stövelväskan har konstgjord kaninpäls på insidan för att undvika repor på lädret. Namnetikett på framsidan som är vändbar. Stövelväskan kan enkelt bäras tack vare handtaget upptill eller med den långa nylonremmen, som kan justeras på längden. Den har samma diamantquiltade mönster och kantband i konstgjort läder som tränsväskan, stallsetet (boxgardin, skydd, huvudskydd) samt våra täcken! Den här stövelväskan fulländar Kentucky-looken fullt ut. Stövelväskan kan tvättas i maskin 300176;, torktumlas ej.

Egenskaper:

  • Skyddar dina ridstövlar0010;Konstgjord kaninpäls på insidan0010;Namnetikett som är vändbar0010;Diamantquiltat mönster som matchar vårt stallset och täcken

Produkt-ID: 330831

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: