« Tillbaka / Ryttare / Accessoarer / Väskor

Kentucky Horsewear tränsväska

899,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 1 )
Bästa Pris
Bästa Pris
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 19 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUN-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 22.07.2024.
Färg: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear tränsväska
One size
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Kentucky Horsewear tränsväska skyddar dina träns under transport, på tävlingar eller hemma i sadelkammaren och stallet. Tränsväskan har konstgjord kaninpäls på insidan för att undvika repor på lädret. Den har en krok på insidan för smidig upphängning av ditt träns. Namnetikett på framsidan som är vändbar. Tränsväskan kan hängas upp varsomhelst tack vare en krok samt en ring upptill. Den har samma diamantquiltade mönster som vårt stallset (boxgardin, skydd, huvudskydd) samt våra täcken! Den här tränsväskan fulländar Kentucky-looken fullt ut. Går att tvätta i maskin 300176,, torktumlas ej.

Egenskaper:

  • Skyddar ditt träns0010;Konstgjord kaninpäls på insidan0010;Krok och ring för att hänga upp tränset och tränsväskan0010;Namnetikett som är vändbar0010;Diamantquiltat mönster som matchar vårt stallset och täcken

Teknisk beskrivning:

55 cm x 20 cm x 18 cm.

Produkt-ID: 329565

Läs recensioner:

Färg: