Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Noble Equestrian EquinEssential väska

Produkt-ID: 316515

kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
Noble Equestrian EquinEssential väska
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Noble Equestrian EquinEssential väska
Beskrivning

Beskrivning

Slitstark 600D, 100 % polyestercanvas med vattenavvisande yta.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

praktiska
0 Gillar

Jag har rullat på denna borstväska en god stund och när jag fick dem i posten levde den upp till förväntningarna. Otroligt rymligt med bra fickor utanför påsen och rymlig insida. Och inte minst lysande mittfickor för sprayflaskor eller schampoflaskor. Det finns också ett klipp på handtaget så att du kan hänga den över en stabil dörr, verkligen lysande. Jag är väldigt glad, men ärligt talat, det var dyrt ... så en liten summa för 2 st. Färgerna är förresten finare förresten, jag har det blå och det röda.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.