Spara 15% på din beställning *
Använd kod: WINTER-SALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Vattning

Vattning

Vattenhinkar i många varianter och olika färger för att passa alla stall. Ge hästen rent och friskt drickvatten i hinkar av plast eller gummi när andra drickmöjligheter inte finns.
7 artiklar

Vattenhinkar till hästen är en självklarhet i stallet.

Hästen ska ha tillgång till färskt och rent vatten under dygnets alla timmar. Hästar behöver mycket vatten för hålla sig friska och för god matsmältning. Vissa hästar behöver mer än en hink vatten under natten, så ställ in, eller häng upp flera hinkar i boxen. Den platta designen baktill gör att hinken hänger stadigt mot boxväggen när hästen dricker. Dessa hinkar finns i både gummi och plast. Mjukt, flexibelt gummi som inte spricker när de utsätts för kyla och de behåller formen. Ett perfekt, kompakt val i transporten eller ute på tävlingar och utställningar, är Horze hopfällbar vattenhink. Behändig plastpåse som sparar utrymme samtidigt som du har färskt vatten till din häst under resan.

Vattenkoppar är praktiska för att säkerställa fri tillgång till färskt vatten.

Vissa hästägare föredrar bekvämligheten med en automatisk vattenkopp för att slippa att ständigt fylla vattenhinkar. Har stallet indraget vatten kan det vara praktiskt med automatiska vattenkoppar för att tillgodose hästens behov av vatten dygnet runt. Hästar anpassar sig snabbt till att dricka från vattenkoppar och hur de fungerar med bara ett enkelt tryck med mulen. Även om vattenkoppar är bekväma och underlättar arbetet i stallet, passar de inte om du vill kunna se hur mycket vatten din häst dricker vid en given tidpunkt.

Köp Vattning på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Vattning på horze.se nu!