SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze hink, plan baksida

Produkt-ID: 50511

kr 249,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze hink, plan baksida
kr 249,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze hink, plan baksida
Beskrivning

Beskrivning

Plasthink med plan baksida som gör den lätt att hänga upp var du än behöver den. Handtag och krokar medföljer.


Teknisk beskrivning:


Höjd: 39cm. Bredd: 33cm. Djup: 27cm. 15 L.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Horze stabil och turneringshink
0 Gillar

Min misstank att denna hink för matning av min norska (1,42 m Stm.) Kan vara för liten har bekräftats när jag lånade från en medförfattare. För att tugga fritt, hästarna m. E. Ta huvudet ur skopan, vilket inte är frågan, särskilt eftersom de då slösar mat. Skopan måste luta uppåt (ha en större omkrets än nedan).

Bra och hållbart
0 Gillar

Skopan kan enkelt hängas med krokarna på den plana sidan. Vi använder det både på vecket, i lådan och bär det under transport. Enda nackdelen är att det finns en liten risk att hästen fastnar i handtaget (som vi inte har haft några problem med). Sammantaget en bra produkt.

stark men tung
0 Gillar

Mycket slitstark och bekväm hinkmatare. min förståelse "för tuff"))) Praktiskt i hushållet kommer pennan aldrig att läggas på huvudet, vem vet, han kommer att förstå;) men det här är problemet. den hela väger ganska mycket och handtaget smälter i handen.

0 Gillar

Stora praktiska hinkar kan hängas i lådan för vatten eller kraftmatning, eller för användning i dukfodral. Hållbar och praktisk sida eftersom de har handtag om du ska bära något tungt, till exempel vatten etc., och de har krokar så att du kan hänga dem från dig på lådan eller någon annanstans. rekommenderas

Storlek: Liten
Great!
0 Gillar

Använd hinken som mathink för lådan. Han är välgjord, inga vassa kanter eller något. Han är väldigt stabil (häst har redan dragit honom genom lådan och paddocken) och lätt att rengöra, inget kvarstår. Rekommenderas starkt!

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.