Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Horze hink

Produkt-ID: 50517

kr 89,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze hink
Beskrivning

Beskrivning

Plasthink med handtag. Passar 55112 Horze flyttbar hinkkrok


Teknisk beskrivning:


Volym: 8L.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

4 Gillar

Tja, det är en härlig färg och vi har hållit skjularna i hinken. varit praktiskt när du bär dem. Jag vet inte hur hållbart det skulle vara för andra användningar.

ett måste!
2 Gillar

Praktiska små hinkar som är ett måste i stallen! Vi använder dem båda för strömmatningar, stänger, tvätt av utrustning etc.! Var mjuk så att de inte kommer att spricka lätt. De tar lite plats, har ljusa färger och inte minst barnvänliga beroende på storlek.

2 Gillar

Hinken sprickar upp omedelbart när hästen kliar rumpan, säger på hinken, eller bara lägger lite vikt på hinken. Dålig kvalitet!

Ett riktigt blickfång!
1 Gillar

Jag köpte hinken i grönt och jag älskar det! Fallen i ladan tider precis vidare och han får dig att se lycklig redan genom att titta på! Men skulle vara för liten för en varmblod. Är min polis nästan för liten. Men passar så bra nu. Vid kanten kan du hänga den super på väggen. Och till priset kan du inte riktigt säga någonting!

Vatten hinkar
1 Gillar

Speciellt liten lämplig gran a. Marsvin!!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.