Veredus
Veredus

Veredus

Veredus etablerades 1989 i ett av Italiens mest dynamiska produktionsdistrikt. Företagets filosofi grundas på respekten för naturliga traditioner i kombination med modern forskning och kunskap. Av just denna anledning uppskattar hästar och ryttare över hela världen Bio Care-produkterna med sin höga kvalitet och effektivitet. Sedan 1990-talet har Veredus utvecklat benskydd för hästar med ett passionerat engagemang för att skydda idrottshästar på innovativa sätt: Med avancerad teknik, toppmoderna råvaror, precision och omsorg för detaljer. Detta gör Veredus-sortimentet unikt
80 artiklar
Köp Veredus från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Topprestanda kräver toppskydd

Sedan 90-talet har Veredus-märket varit känt av toppryttare över hela världen för sina högkvalitativa produkter för att skydda känsliga hästben. Grunden för framgången är noggrant utvalda råvaror som bearbetas med hjälp av den senaste tekniken. Uppmärksamheten på detaljerna när det gäller funktionalitet och design är pricken över i:et på varumärket. Veredus utmärker sig också för sitt nära samarbete med toppryttare som är involverade i design- och testfasen av produkten. Detta garanterar att produkten håller vad den lovar. Idag är Veredus världens ledande varumärke när det gäller högklassig utrustning för häst och ryttare.

Omsorg och lyhördhet när det gäller detaljer

"Made in Italy" har stått för kvalitet och stil sedan 60-talet. Veredus sammanfattar denna syntes i sina produkter: högsta kvalitet i kombination med en modern design för topprestationer inom ridsporten. Uppmärksamheten på detaljerna visar sig inte bara i små detaljer, som perforerat neoprenfoder eller anatomisk form, utan även i helheten. Förutom kollektionen "Save the Sheep", som endast använder syntetisk päls, hittar du även Magnetik- och kevlar®-produkter från Veredus. De senare kännetecknas av de särskilt motståndskraftiga Kevlar®-fibrerna. Den stötdämpande filmen av NitrexGel skyddar dessutom hästens ben. Magnetik-serien hjälper till att stimulera blodcirkulationen genom sin magnetoterapeutiska effekt. Förutom benskydd, strykkappor och klockboots har märket också utvecklat en egen serie hästvårdprodukter.

Veredus ”Save the Sheep”

Kollektionen "Save the Sheep" ger maximalt skydd och komfort utan användning av animaliska produkter. Den syntetiska pälsen är inte bara superfluffig och mjuk för hästens ben utan ger också optimal värmeavledning. Dessutom är det mindre sannolikt att sand fastnar i syntetfibrerna. Som om det inte vore nog är materialet också mycket lättare att ta hand om än äkta fårskinn. Tack vare materialen och den valda produktionsmetoden bibehåller "Save the Sheep"-produkterna inte bara sitt utseende utan har också en utmärkt hållbarhet.