JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Karlslund vinterridjacka

Produkt-ID: 302237

kr 2.490,00
(Priset inkluderar moms)
Karlslund vinterridjacka
Välj storlek Storleksguide
Karlslund vinterridjacka
kr 2.490,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Karlslund vinterridjacka
Beskrivning

Beskrivning

Lätt och snygg ridjacka. Skalmaterial med Climate+ tyg som är vind- och vattenavvisande, och alla dragkedjor och sömmar är vattentäta. Isolerad med THINSULATE och med huva.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket trevlig, varm jacka
0 Gillar

Superfin och framför allt varm och ganska tät ridjacka. Med mig alltid från hösten - våren i bruk och riktigt bra med vind, stående & snö (även på Island). Den enda nackdelen, jackan är ganska stor, jag har alltid M (38) och har jackan i M men är lite för stor även med tjocka tröjor. Nästa gång skulle jag ta S eller till och med XS. :-)

Storlek: Stor
Stor jacka
0 Gillar

Jag köpte jackan efter jumpsuiten från Karlslund och är väldigt nöjd. Mycket varm och bekväm att bära. Men det är riktigt stort. Jag brukar ha 40/42 och har beställt M. Det passar bra och jag kan fortfarande lossa en tjock tröja under.

Storlek: Stor

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.