Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Finntack allvädershandskar

Produkt-ID: 31507

kr 239,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack allvädershandskar
Beskrivning

Beskrivning

Bekväma allvädershandskar av vattentätt material med fleecefoder.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Perfekt för 1 säsong
0 Gillar

Jag använde dessa handskar varje dag på hösten och vintern. De gillade mig precis som de redan är utslitna. Ny sökning nästa år

alla väder handskar
0 Gillar

Bara de bästa handskarna jag någonsin har ägt. Vind och regn kan inte frysa fingrarna under hösten / våren. Och tömmarna förblir i dina händer utan att behöva knyta nävarna. Jag hoppas dock på ett lägre pris.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.