Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze quiltade 3-fingers vinterhandskar

Produkt-ID: 31690

kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze quiltade 3-fingers vinterhandskar
Beskrivning

Beskrivning

Fingrarna håller sig sköna och varma i dessa kombinationshandskar och vantar.


Du kommer inte att frysa om fingrarna i dessa quiltade, varma vinterridhandskar. Extra grepp förhindrar att tyglarna glider genom dina fingrar i kylan. Fickan för fingrarna hindrar dem från att bli kalla medan den separata tummen och rosa fingret gör att du kan hålla korrekt i tyglarna.


Egenskaper:


  • Vadderade och quiltade 3-fingers handskar
  • Mjuka och varma för vintern
  • Utmärkt PU-grepp i handflatan

Teknisk beskrivning:


100 % polyester, PU-grepp.


Tvättråd:


Maskintvätt 40°C. Torktumlas ej, använd inte sköljmedel, tvättas insidan ut.


Genomsnittligt betyg
3.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Varm men usel kvalitet.
1 Gillar

De köpte i butiker och använde dem två gånger på en kort resa. De är heta men har redan ruttnat, så välj inte dessa flera gånger. Debiteras inte för andra.

Bäst. Handskar. Någonsin.
0 Gillar

Jag bor i Montana, USA, och vintrarna här blir bitter kalla. Jag har högfodrade fingerhandskar som jag använde under ett par år när jag matade hästar, men i -40F vindkraft skulle mina fingrar bli blå inom 5 minuter, även med lager. Jag ville ha en handske som var tillräckligt flexibel för att manövrera kedjor och spärrhakar men tillräckligt vackra för att jag inte skulle få frostskydd hö. Dessa vantar förändrade mitt liv. Jag har haft dem i tre långa vintrar nu, den sista var * extrem *, och inte en gång hade jag kalla fingrar. Jag lager dem med billiga fingerhandskar av bomull under och jag är absolut inställd. Gripan under är nära barrtrådsbeständig - de är min favorit för att kliva genom otäcka staket. Dessa killar kommer ut med mig minst två gånger om dagen, och jag har använt och missbrukat dem. Sömmarna har delats på vissa ställen på grund av för mycket slitage från min sida, men de är fortfarande varma och funktionella. Om de har hållit så länge för mig, kommer de sannolikt att vara odödliga för någon annan. De är inte nödvändigtvis vattentäta eftersom de kan blötläggas (fortfarande bättre än mina skinnhandskar) och hö klistrar fast i deras foder. Jag har inte använt dem ridning, så jag kan inte intyga det. Hur som helst, jag kommer att garantera dessa små livräddare tills Rapture kommer. Eller tills de * helt * faller isär, vilket jag inte kan se hända inom 5 år. Naturligtvis rekommenderar jag starkt dessa handskar.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.