Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet
-20%

Roeckl Madison Reit Function Winter Elastic Digital Serino PU ridhandskar med fleecefoder

Produkt-ID: 31654

kr 316,00
kr 395,00
(Priset inkluderar moms)
Roeckl Madison Reit Function Winter Elastic Digital Serino PU ridhandskar med fleecefoder
Välj storlek Storleksguide
Roeckl Madison Reit Function Winter Elastic Digital Serino PU ridhandskar med fleecefoder
kr 316,00
kr 395,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Madison Reit Function Winter Elastic Digital Serino PU ridhandskar med fleecefoder
Beskrivning

Beskrivning

Ryttare vill se bra ut på hästryggen - även på vintern. Detta är orsaken till att ROECKL förser sin 3301-568-modell med värmande Micro Bemberg-foder som håller händerna behagligt varma även på kalla dagar. Högkvalitativa material, bra bearbetningskvalitet och ROECKLs exklusiva COMFORT-SKÄRNING för både behaglig passform och överlägsen bärkomfort. Handryggen är tillverkad av bielastiskt Spandex-material. Handflatan är försedd med digitalt graverad PU-konstläder som både är töjbart och slitstarkt samtidigt som det ger ryttaren ett utmärkt grepp om tyglarna utan att skära ner på känslan. Den nya knäppningen är en riktig blickfångare. Materialet på handflatan dras ända upp till handleden och fästes med kardborreknäppning på handryggen. Extra detaljer: Den karaktäristiska ROECKL-logon i form av en metallapplicering.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: 92% polyamid, 6% elastic, 2% polyester med polyuretanbeläggning. Handflata: 100% polyester med polyuretanbeläggning. Foder: 100% polyester. Maskintvätt i 30° Celsius (86° Fahrenheit).


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

favorit~~POS=TRUNC handskar
1 Gillar

Dessa fantastiska handskar är otroligt mjuka från insidan och superkomfortabla att bära! Passformen är bra, jag förväntade mig inte annat från Roeckl-handskar!

Bra handske men inte särskilt slitstark
1 Gillar

Handsken har en mycket bra passform och du håller dig varm på händerna under resan. Dessutom är det vackert att titta på. MEN jag tycker inte att det var väldigt hållbart som mina andra Roecl-handskar är. Just efter en månads användning har mycket av "konsten" slitit och knäckt flera platser. Dessutom har en av sömmarna på en av fingrarna gått upp. Roecl har mycket bra handskar, men jag kommer förmodligen inte att köpa den här modellen igen.

Kvalitet och stil!
0 Gillar

Sitter perfekt som är typiskt för anteckningen. Jag kan inte säga någonting om hållbarhet ännu, bara ett par gånger tidigare. Men om du litar på de tidigare handskarna av samma märke, kommer du att tåla bra.

0 Gillar

Handskarna är valuta för pengarna, supervärma, men du borde förmodligen ta en storlek större om du inte gillar att bära dem så hårt. Helt nöjd :)

Smart Men inte hållbar
0 Gillar

Dessa handskar ser riktigt smarta ut och har en elegant design. De har kärlek, y kardborrband och en bra manschett. Men efter en veckas dagligt slitage började griparen bära opff. Inte bra för en dyr produkt. :(

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.