SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Roeckl Malta Winter Roeck Grip Fleece two-tone

Produkt-ID: 31627

kr 459,00
(Priset inkluderar moms)
Roeckl Malta Winter Roeck Grip Fleece two-tone
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Roeckl Malta Winter Roeck Grip Fleece two-tone
kr 459,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Malta Winter Roeck Grip Fleece two-tone
Beskrivning

Beskrivning

Roeck-Grip handsken finns nu tillgänglig i två färgvarianter för att ge den eleganta ryttaren den bästa modellen även under kalla dagar. Denna modell är känd för sin perfekta passform och funktionaliet. Den är dessutom fodrad med ett mycket behagligt och varmt fleecefoder för att göra den perfekt under hösten och vintern.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

De bästa handskarna för hösten och våren!
2 Gillar

Bekväma varma och välmonterade handskar. Gå också för en liten hand när fingrarna inte är lika långa på handskar som på andra märken :)

Storlek: Normal
Superhandske
1 Gillar

Den bästa ridhandske jag någonsin haft, använd dagligen under den kalla perioden.Nu helt utsliten ser ut som en torgvante.Har alla fördelar en ridhanske behöver.Snygg,fina detaljer,slitstark,varm,smidig,bra passform´m,m.

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.