Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar

Produkt-ID: 31450

kr 214,50
kr 459,00
(Priset inkluderar moms)

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar
Beskrivning

Beskrivning

Roeck-Grip är vår mest framgångsrika höst-/vintermodell. Klassikern kan inte bara skryta med ett elegant utseende utan även med ett lätt och töjbart material. Denna handske sitter som en andra hud, vilket ger ryttaren en mycket god kontakt med tyglarna. Den är även fodrad med fleece. Förutom sin sköna komfort är denna handske även skräddarsydd för praktiska ridbehov. Tvätta den i tvättmaskinen och den kommer ut nästan helt torr och i bästa kondition.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

3 Gillar

Dessa handskar har ett riktigt bra grepp och är varma. Har förblivit intakt, på inget sätt trasig. Jag kan inte säga något negativt om dessa! :)

2 Gillar

Handskarna värms väl och är mycket mjuka på det faktum att de är fodrade. Relativt tunna också, så de passar inte i skogen mitt på vintern, men i ridhuset är de perfekta! Stelt pris, och jag saknar några mer detaljerade detaljer, eftersom alla handskar är så lika.

Roeckl ROECK-Grip vinterhandskar!
2 Gillar

Dessa handskar är mycket bekväma att bära, och du får ett mycket bra grepp om dem!

handskar du inte vet att du bär
1 Gillar

handskarna passar bra, det är nästan som om du inte vet att du bär handskar. Ändå ger de bra grepp och komfort. Men nackdelen är att de sliter snabbt på greppytan så att de kan se lite slitna ut, men ändå inte tappa greppet helt. Dessutom är klockan relativt dyr.

Min trogen följer milda vinterdagar
0 Gillar

Av alla handskar jag har bär, kan jag säga med mitt hjärta att det här är de bästa jag har haft! Med en enkel och läcker design passar denna handske som gjuten på handen. Men av allt är jag mest förvånad över kvaliteten. Jag har bär samma handskarpar i nästan ett år och har bara sett minimal slitage där tyglarna är, trots att jag har handtvättat handskarna. Det tunna fodret gör att handskarna inte passar bra på kalla vinterdagar på hästryggen eller träning, men jag måste säga att få handskar gör det i Norges hårda vintrar. Fodret gör inte handsken klumpig att bära, och den lämpar sig perfekt till sammankomster eller träning på hösten och våren och något mildare vintertider. Jag är annars väldigt nöjd med handskarna, som jag förväntar mig när jag betalar en för handskar. Jag skulle ha köpt ett nytt par utan att tveka om mitt hade tagit kvällen.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.