FLASH SALE! Spara 15 % på valfri produkt! *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

ROECKL Weldon Polartec Power Stretch Touchscreen handskar

Produkt-ID: 31552

kr 373,50
kr 415,00
(Priset inkluderar moms)
ROECKL Weldon Polartec Power Stretch Touchscreen handskar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
ROECKL Weldon Polartec Power Stretch Touchscreen handskar
kr 373,50
kr 415,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
ROECKL Weldon Polartec Power Stretch Touchscreen handskar
Beskrivning

Beskrivning

ROECKL SPORTS presenterar Weldon, en mycket mångsidig och extremt elastisk handske. Praktisk: Denna allroundhandske är TOUCHSCREEN COMPATIBLE, vilket gör att du kan ta emot samtal på din smartphone utan att du behöver ta av dig handskarna. Tummen och pekfingret har designats med hjälp av sofistikerat 3D-snitt för att möjliggöra snabbare och enklare användning av pekskärmen utan att kompromissa med bärkomforten. Den slanka modellen på handsken är dessutom mycket tilltalande. Tack vare ROECKLs exklusiva COMFORT CUT krävs ingen extra tillskärning av pekfingret. Handrygg och innerhand är gjorda av det varma, mjuka och extra elastiska Polartec® Power Stretch® Pro. Materialens särskilt tjocka kvalitet garanterar extra värme, medan de yttre sömmarna ger ökad bärkomfort och säkert grepp. Bekväm och snygg: Innerhand med silikoniserade ROECKL-handlogotyper säkrar ett perfekt grepp om tyglarna. Området mellan ringfingret och lillfingret, som är den delen av handsken som kommer i kontakt med tyglarna, har extra silikonförstärkning. Den röda silikoniserade pådragsfliken gör det enkelt att ta på sig handskarna, medan den reflekterande ROECKL-logotypen fulländar handskens välgenomtänkta funktionalitet.


Teknisk beskrivning:


Yttermaterial:Polartec® Power Stretch® Pro, 312 grams kvalitet.Innerhandsmaterial: Polartec® Power Stretch® Pro, 312 grams kvalitet.Attribut:COMFORT-CUT, REFLECT-tryck, SILICONE-GRIP, TOUCHSCREEN COMPATIBLE.Överhand: 51 % polyester, 38 % polyamid, 11 % resår. Innerhand: 51 % polyester, 38 % polyamid, 11 % resår.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra köp
0 Gillar

Varma och sköna utan att bli klumpiga. Kvaliteten kan jag inte avgöra eftersom jag inte haft dem så länge ännu.

Storlek: Normal
Fantastiska!
0 Gillar

En superhanske som trots är ganska tunn även är varm och skön när det är kyligare! Ett av mina bästa köp någonsin!

Storlek: Normal
Måttlig produkt
0 Gillar

Jag köpte dessa handskar eftersom jag arbetade med hästar i Kanada i några månader. Materialet är väldigt trevligt och de känner varma. Men efter några veckors bärning varje dag släppte sömmarna redan och kort därefter gjordes hål i tummarna. Dessutom är en söm helt slits på en ologisk plats. Jag hade också att materialet som skulle ge extra grepp redan 'försvann' ganska snabbt och greppet minskade avsevärt. Jag kan rekommendera dessa handskar om du inte använder dem dagligen och de är lämpliga för höst. Vid temperaturer kring fryspunkten fick jag kalla händer i dessa handskar.

Storlek: Normal
Bra handskar
0 Gillar

Storlekarna är rätt och bra pris. Handskarna är riktigt mjuka och må bra, också vackra. För nästan ett år sedan köpte jag dessa handskar eftersom jag hade hört mycket bra om Roeckl-varumärken. Efter ett par månader hårt arbete tog det ett tag, men redan verkar handskarna behöva bytas ut. Pekskärmen fungerar inte på "platser" på handskar, kanske för en tjock punkt. Ensimmäiksiksi karaktär Roeckl handskar tillgänglig eftersom jag är lite besviken hållbarhet. Inte särskilt varmt i svåra frost.

Storlek: Normal
Högkvalitetshandskar
0 Gillar

Handskar av god kvalitet. Storlekarna håller bra. Tål mycket hårt bruk.

Storlek: Stor

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.