Köp mer, spara mer! Spara upp till 20 % på hela din order! *
Använd kod: SAVEMORE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
-20%

ROECKL Whitehorse handskar

Produkt-ID: 301611

kr 527,20
kr 659,00
(Priset inkluderar moms)
ROECKL Whitehorse handskar
Välj storlek Storleksguide
ROECKL Whitehorse handskar
kr 527,20
kr 659,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 7 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
ROECKL Whitehorse handskar

Beskrivning

WHITEHORSE, en lång vinterridhandske som sticker ut och verkligen syns. Kombinationen av WINDSTOPPER® Action 2.0, WINDSTOPPER® Tornado och ROECKL-PROOF Ural på handryggen skyddar tillförlitligt dina händer från en isande kall vind. Värmande, ruggat foder håller dessutom dina händer varma. Det elastiska resårbandet på handryggen tillsammans med den stickad mudden håller värmen inuti handsken. Handflatan är gjord av DURASENSE, ett slitstarkt, mjukt och tunt, syntetiskt mocka-material. Handflatan är också silikoniserad med ROECKL-logos som säkerställer ett utmärkt grepp om tyglarna. Tack vare ROECKLs exklusiva COMFORT CUT krävs ingen trimning på pekfingret, vilket gör denna handske ännu mer bekväm att bära. ROECKL-bokstäverna på pekfingret reflekterar ljuset vid skymning och gryning. Ett annat blickfång: Den blanka, silverfärgade ROECKL-handlogon på fästet.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: WINDSTOPPER® Action 2.0 + WINDSTOPPERER® Tornado + ROECK-PROOF Ural.Handflata: DURASENSE.Egenskaper: COMFORT CUT, REFLECT-tryck, SILICONE-GRIP, stickad mudd, elastiskt knäppe med CARELESS CLOSURE, foder.Storlek: 6,0 - 10,5.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.