Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Covalliero Termoöverdragsbyxa Alaska dam

Produkt-ID: 987355

kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Covalliero Termoöverdragsbyxa Alaska dam
Beskrivning

Beskrivning

Egenskaper:


 • Perfekta överdragsbyxor med yttermaterial av softshell som har en termisk funktion, för bittert kalla dagar
 • Svarta
 • 2-vägs elastik tack vare extra mjuk softshell
 • Lätta att ta på tack vare blixtlåsfästen på båda utsidorna av benen
 • Med halkfritt säte för god sadelkontakt
 • Flexibel benslutsjustering med kardborreband och resårband
 • Mycket vattenavvisande med 8000 mm vattenpelare
 • Andasfunktion 3000 gsm/24 h
 • Kompakt 80 gsm termiskt fleecefoder som värmer utan att vara skrymmande
 • Dessutom integrerat snöskydd med elastisk mudd i benslutet som förhindrar att snö och vatten tränger in

Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Funktionell ridbyxa
1 Gillar

Bra kvalitet, bra med hällor under foten som man kan ha i skorna, rätt storleksanvisning, vind o vattentät, bra skoning, med andra ord: TOPPEN!

Det kan inte bli bättre!
1 Gillar

Dessa byxor räddar min vinter! Det är väldigt varmt och håller ute vind och vatten. Perfekt för beläggning. Byxorna är vackert bearbetade och tål mycket. Det till priset! Jag skulle köpa dem om och om igen.

Behöver gå upp en storlek för att ge
1 Gillar

Älskade dessa enda problem var att de kom till kort när man åkte i dem. Rider upp så att understrap till och med spratt ut. Jag tror att jag måste testa en större storlek för att få längden? Jag är bara 5ft 8 i storlek 10 men mediet var för kort.

Thermo ridbyxor
0 Gillar

Mycket bra byxor på alla sätt, men lite små i storlek. som de flesta saker du beställer online just nu. Trevligt med gamage-funktionen på insidan! Varmt och bra :-)

Fin värme
0 Gillar

Härlig värme! Och yttyg av god kvalitet, men inte särskilt tåligt inre tyg på grund av "snöstoppet" som har en design som är lätt att fastna i när du bär. Mycket liten i storlek, använder 38 i vanliga ridbyxor, så köpte storlek XL för att se till att jag kunde rida på dem, det var ett bra val! Hade de varit mindre kunde jag inte stå upp eller sitta på hästen ..... Annars trevliga byxor som jag bär varje dag.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.