Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Harry's Horse thermoboots Thermo-Rider

Produkt-ID: 308974

kr 979,00
(Priset inkluderar moms)
Harry's Horse thermoboots Thermo-Rider
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Harry's Horse thermoboots Thermo-Rider
Beskrivning

Beskrivning

Thermoboots med elastisk snörning, tre kardborreknäppningar med reflexband upptill och på hälen. Riktigt fin, smal stövel vilket gör den perfekt för ridning.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Smal över vristen
7 Gillar

Mycket smal passform. Beställde detta i 2 storlekar större än vanligt, men fick ändå inte bagaget över vristen. Jag var tvungen att skicka tillbaka stövlarna.

Lätt vinterstövlar
5 Gillar

Dessa stövlar är lätta och höjden på stövlarna är topp topp, de stiger inte till knäfällen som jag fruktade. Det är lätt 4 cm under, så stör inte sadeln. Stövlarnas bredd är anpassningsbar med vikten av lätthet och repor. Enkelt underhåll. Den enda nackdelen ... Inte uppenbart att sätta på, verkligen är fotens gång vid fotleden lite snäv ... Annars passar det bra för storlek, jag tog 38 eftersom jag bär 38 och nickel, Jag har det bra

Kolla in ridkängor för vintern.
3 Gillar

Min dotter beställde stövlarna och jag fick prova. De gillade det verkligen och har beställt ett par själva. Ser fram emot att komma :)

Mycket lycklig
3 Gillar

Enormt bra! Jag var lite tveksam om att boka när jag läste att de passade bra. Eftersom jag varken har bred fotled eller breda ben tog jag chansen lika. De sitter som ett skott! Har gått med dem inuti, - MYCKET bekväm. Jag använder storlek 38/39 och beställde storlek 39. Rymligt, rörligt och bra stöd. Kan inte använda tjocka ullstrumpor i dem, men skulle inte ha dem större jämlikhet. Något tjockare strumpor än vanligt finns det plats för. Det är inte omöjligt att varma inläggssulor kan passa. Men är förmodligen inte det bästa valet för dig som är bred över vristen eller som har plats för tjocka ullstrumpor. Kan inte vänta med att åka med dem. Bra kvalitet till överkomligt pris.

Super bra stövlar!
3 Gillar

Mycket nöjd med dessa stövlar, garanterat varje pris! Håller fötterna varma till -8 grader. Rekommenderas starkt!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.