SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Muck Boot Arctic Apres Winter stövle

Produkt-ID: 312030

kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
Muck Boot Arctic Apres Winter stövle
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Muck Boot Arctic Apres Winter stövle
kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Muck Boot Arctic Apres Winter stövle
kr 1.199,00
Horze fotvärmande kuddar
kr 17,95
kr 19,95
Muck Boot Arctic Apres Winter stövle
Beskrivning

Beskrivning

Denna eleganta och lediga vinterkänga är ca 20 cm hög, och är både bekväm och varm. De är lätta att ta på och av. Arctic Après är den perfekta kängan för de flesta uteaktiviteterna. Varma och bekväma mellan -28 - 10°C. Mysig fuskpälskant och varmt fleecefoder gör kängan både funktionell och snygg.


Egenskaper:


  • Komfortvärme: -28 - 10°C
  • 5 mm CR Flex-skum
  • Robust yttersula för bra grepp
  • Varmt fleecefoder
  • Mysig fuskpälskant
  • EVA-mellansula
  • Kvinnlig passform

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Muck Boot Arctic Apres
0 Gillar

Har stövlarna i ett år nu. När det blir kallare bär jag det dagligen på hundpromenaden. Stövlarna är väldigt bekväma, du kan gå bra i dem. Mycket tydlig köprekommendation.

Storlek: Normal
Bra robusta stövlar.
2 Gillar

Jag är väldigt nöjd med dessa stövlar. De sitter bra på foten, du står fast och de är varma och vattentäta. Det skulle vara extra fint om de var enhetliga färgade, till exempel svarta.

Storlek: Normal
Bra shopping
0 Gillar

Mycket bra shopping för vintern i södra Finland. Vristorna förblir torra och varma. Håret inuti är bekvämt. Bekvämt att gå och inte styv som gummistövlar alls. Går också för en vanlig shoppingtur på grund av dess fina utseende. Jag kan inte säga om uthållighet när det har gått ett tag.

Storlek: Normal
Muck båt
1 Gillar

Denna bagage är perfekt för doggy och stabil. Det håller dig varm, har bra sulor, är vattentät och bekväm. Hållbarheten kommer bara att visa sig när bagageutrymmet används under ett år.

Storlek: Normal
Bra stövlar!
0 Gillar

Dessa stövlar mötte förväntningarna - de är både vackra och praktiska. Sitter bekvämt och mjukt runt foten och är robust att flytta med i lera också. Rekommenderas starkt!

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.