Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo*
Hämta koden

Finish Line Ultra Fire - 425 gram

Produkt-ID: 314809

kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Finish Line Ultra Fire - 425 gram
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 7 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finish Line Ultra Fire - 425 gram
Beskrivning

Beskrivning

Multivitamin- och mineraltillskott.


Ultra Fire™ har fått följande utmärkelser: “Supplement of the Year!” av Perfect Horse Magazine och "# 1 Choice for B Vitamin Supplementation” av Michael Plumbs Horse Journal. Finish Line® är stolt över att Ultra Fire™ har erkänts som den BÄST potenta B-vitaminprodukten till det bästa priset - så lågt som 3,25 kr/dos.
Ultra Fire™ är ett mycket komplett multivitamin- och mineraltillskott till hästar. Inga fyllningsmedel, inget socker och inga färgämnen. Detta pulvertillskott är en B-komplexprodukt som främjar hälsa i bland annat muskel-, energi-, hydrerings- och blodsystemet. Innehåller 12 vitaminer och 11 mineraler/salter.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.