Upp till 20 % rabatt på din beställning
Weatherbeeta
Weatherbeeta

Weatherbeeta

WeatherBeeta har designat och tillverkat hästtäcken över hela världen i över 35 år. Med hjälp av enbart den mest avancerade designen och materialen har de satt trenderna från början.
198 artiklar
Köp Weatherbeeta från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Weatherbeeta - Innovativ, bekväm och slitstark

Dessa tre modeord spelar en stor roll för väderbeständiga "kläder" för hundar och hästar. Weatherbeeta var en pionjär inom branschen och en av de första som använde syntetiska material för hästtäcken. För att säkerställa att ditt husdjur är skyddat mot alla väderförhållanden testar Weatherbeeta sina produkter i många olika klimatförhållanden och anpassar passformen till hästens naturliga rörelse. Weatherbeeta-täcken har till exempel ett gångsprund eller ett skyddande bogsprund. Weatherbeetas erfarenhet, teknik, kvalitet och design har gjort varumärket etablerat, för förutom funktionalitet och komfort i utrustningen för häst, ryttare och hund spelar även modeaspekten en roll i dag. Förutom klassiska, enkla färger erbjuder Weatherbeeta även klara regnbågsfärger och roliga mönster och tryck. Förutom hästtäcken och hundkläder tillverkar Weatherbeeta bland annat schabrak, boots till häst och benskydd.

Hästtäcken från Weatherbeeta

De starka och hållbara materialen med förseglade sömmar ger vattentätt skydd samtidigt som de andas. Hos Weatherbeeta hittar du regntäcken, svettäcke, stalltäcken och ridtäcken. Till  Weatherbeetas flugtäcken finns det naturligtvis matchande flughuvor.

Weatherbeetas comfitec täcken finns i olika utföranden för att uppfylla hästens och miljöns olika krav. Olika denier- respektive Ripstop-konstruktioner har olika hållbarhet. Weatherbeetas täcken kan köpas utan halstäcke, med ett avtagbart halstäcke (Detach-A-Neck) eller med ett integrerat halstäcke. Sprunden i utetäcket ger din häst optimal rörelsefrihet. Dessutom finns det modeller som är kompatibla med foder, så att du enkelt kan förvandla ditt utetäcke till ett varmt vintertäcke. Reflexränder som garanterar god synlighet i mörkret, vilket kan vara mycket praktiskt när det gäller vintertäcken.

Weatherbeeta för hunden

Weatherbeetas hundkläder & hundtäcken uppfyller de högsta kvalitets- och komfortkraven för din älskade fyrbenta vän. Oavsett om det är ett reflextäcke, en hundsjacka med eller utan foder eller en praktisk handduk i mikrofiber för att torka av hunden efter ett bad, hos Weatherbeeta hittar du exakt det du behöver för din hund.

Weatherbeeta Therapy-Tec

Weatherbeeta therapytec-produkter främjar blodcirkulationen och bidrar till snabbare återhämtning, vilket minskar muskelvärk och smärta samt svullnad. I det dagliga livet ger produkterna främst en snabbare regenerering i återhämtningsfaserna och stödjer uppvärmningsfaserna i början av träningen, medan Therapy-Tec kan stödja läkningsprocessen i händelse av skador. Bakom Therapy-Tec-produkterna ligger en teknik som bygger på keramiska materialens egenskaper. Keramiskt pulver ingår i textilfodret och ser till att hästens egen kroppsvärme reflekteras via infraröda vågor.