null
Weatherbeeta

Weatherbeeta

WeatherBeeta har designat och tillverkat hästtäcken runt om i världen i över 35 år. Med hjälp av de mest avancerade materialen och designer har de satt trenderna från början.
153 artiklar
Köp Weatherbeeta från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Weatherbeeta unik design och funktion

WeatherBeeta har designat och tillverkat hästtäcken över hela världen i över 35 år. Genom att endast använda sig av de mest avancerade materialen och designer har de satt trenderna från början.

Det helt nya ComFiTec-kollektionerna är en annan milstolpe i utveckling av hästtäcken som överensstämmer med principen om ”hugologi” - den perfekta blandningen mellan vetenskap och kärlek.

De revolutionerande nya ComFiTec-täckena har designats för att erövra väderelementen. Från material till beslag har varje täcke utvecklats med komfort och passform. Oavsett vilken säsong som möter din häst utanför dörren, kan du vara säker på att täcket omfamnar hästen lika tätt och kärleksfullt som du gör.

Det finns ett Weatherbeeta-täcke för just din hästs individuella behov.

Täcken från Weatherbeeta är lika unika som din häst. Repell Shell-designen är skapad med teflonbeläggning för att göra dessa högkvalitativa täcken i princip oförstörbara. Denna innovativa teknik gör att de håller i många säsonger och ser ut som nya. Vissa hästar är fast beslutna att förstöra sina täcken till varje pris och kommer att göra vad som helst för att få av dem. Hästar kliar sig mot träd och staketstolpar, eller jagar och nafsar varandra. Täcken från Weatherbeeta är som rustningar och klarar även de tuffaste lekarna. Den unika tekniken i Weatherbeeta-materialet tillåter täckena att andas, gör dem varma men ändå starka nog att klara lekfulla sparkar och nyp i hagen.

Om din häst föredrar att försöka ta av täcket istället för att förstöra det, håller den speciella designen med starka knäppningar och spännen täcket väl på plats. Dessa knäppningar är lätta att använda och gör det omöjligt, även för den klurigaste häst, att krångla sig ur täcket. Vadderade, elastiska bensnören och kryssgjordar ser till att täcket inte roterar. Frontknäppning med spännen och kardborreband ser till att täcket inte glappar framtill och förhindrar att drag och kalla vindar kyler ner din häst. De flesta Weatherbeeta-täcken kan användas med valfri hals så att din häst är skyddad mot kyla under kalla vinterdagar. När du behöver ett rejält, varmt och vattentätt täcke för kallt och blåsigt vinterväder, är ett täcke från Weatherbeeta ett smart val.

Täcken i ComFiTec kollektionen omfattar fyra alternativ: ComFiTec Ultra, som är det ultimata täcket för skydd mot kallt väder och det bästa täcke som Weatherbeeta någonsin skapat. ComFiTec Premier är ett överlägset kvalitetstäcke med bra passform som passar de flesta hästar. ComFiTec Plus är ett prisvärt och tåligt alternativ i den här kollektionen. Slutligen, det ursprungliga ComFiTec-täcket, prisvärt täcke med alla de klassiska funktionerna hos ett Weatherbeeta-täcke.

Utetäcken för alla väder

Utetäcken gör att hästarna kan njuta av de flesta väderförhållanden, vara ute och hållas naturligt friskare och få ett fullgott skydd mot väder och vind. Ett utetäcke har andasfunktion men är ändå vattentätt tack vare ett yttre skal. Fodret i Weatherbeeta-täcken är av mjukt polyesterskikt för att förhindra skav och irritation. Hästens hårrem förblir blank och fin tack vare detta extra tyg på bogarna. Thinsulate-fodret ger värme och komfort utan att bli bylsigt. Weatherbeeta-täcken är kända för sina generösa bogveck, stort svansskydd och kilar för rejäl rörelsefrihet ute i hagen. Hästarna kan röra sig fritt och ändå vara skyddade mot kyla med ett täcke från Weatherbeeta.

Täcken för alla fyrbenta vänner

Weatherbeeta-produkter finns även för hundar och du kan välja ett matchande täcke till din hund. Tillbehör som bogskydd (för ytterligare skydd för bogarna), träningsboots, ersättningsremmar och spännen, samt schabrak är några av de övriga produkterna ur Weatherbeeta-kollektionen – alla av samma höga standard och material. Stalltäcken och tävlingstäcken från Weatherbeeta fulländar din hästs garderob med samma oklanderliga design och ett namn som du kan lita på.

Weatherbeetas kvalitets garanti

Weatherbeeta är så säker på att du kommer att älska dessa produkter, att material som beslag, vattentäta egenskaper och andningsförmåga garanteras i 3 år. Om någon av dessa egenskaper är otillräcklig under de första 3 årens användning, kommer Weatherbeeta att ersätta eller reparera produkten utan extra kostnad för dig.

När du tänker på skydd för kyla, oväder eller regn, tänk Weatherbeeta. Var inte rädd för vinteroväder och regnstormar den här säsongen. Välkomna dem!