Bästa Pris

Scharf Freedom westerngjord

kr 3.590,00
Priset inkluderar moms
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Brun Scharf Freedom westerngjord scharf
Svart Scharf Freedom westerngjord scharf
Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 5 dagar extra leveranstid.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 500 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Den exklusiva och patenterade designen av SCHARF Freedom gjorden utformades så att varje del av den arbetar med en särskild muskel i bröstet utan att störa den andra muskelns fria funktion.
Sadelgjorden fungerar oberoende av den interkostala muskeln, höger och vänster, oberoende av bröstmuskeln, framåt- och bakåtgående samt oberoende av bröstmuskeln, uppåt- och neråtgående när musklerna byter form. Resåren möjliggör att elasticiteten i broskföreningen i den interkostala muskeln underlättar för bröstkorgen att expandera utan besvär.
Gjorden har maximal luftcirkulation. SCHARF Freedom sadelgjorden har kontakt med hästen i segment vilket tillåter luften att cirkulera och eliminerar svett.
Genom den anatomiska formen finns inget tryck, utan optimalt utrymme vid bröstbenet och armbågen. Sadelgjorden kan med fördel användas på känsliga hästar.
SCHARF Freedom sadelgjord är unik, och det revolutionerande konceptet gör den till den första sadelgjorden på marknaden som fungerar muskulöst. Tack vare dess extrema sammanfogning går den att vika för smidig förvaring och transportering. SCHARF Freedom sadelgjord är patenterad och tillverkad i Europa med högkvalitativa material i enlighet med EU-standarder. Denna produkt fokuserar på livskvaliteten för hästen och det är kvalitet som gör att du kan använda den i många år.
Sadeln sitter säkert på hästens rygg, och hästen har optimal rörelsefrihet.
100 % mjukt och smidigt läder. Sadelgjorden rengörs med lädervårdsprodukter.
Freedom sadelgjord är den enda sadelgjorden med en integrerad struktur av hög resistans, tillverkad av icke-deformerbara polymerfibrer. Detta material fungerar som en inre kropp utan skärning eller sömmar för att göra den så stark att den praktiskt taget är omöjlig att bryta. Starkt syntetfiber (750 kg motståndskraft i dressyr- och islandshästmodellerna och 1500 kg motståndskraft i hopp-, eventing- och westernmodellerna) går från ena änden till den andra och täcks av premium läder för optimal elegans och kvalitet, och sammanfogar dess delar. Detta material är den senaste generationen, som används i extremsport (klättring, marinförtöjning, flygsport etc.), och är godkänd av European Security Norms och innehar inspektionscertifikat gällande styrka.


Produkt-ID: 329370

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Scharf Freedom westerngjord