« Tillbaka / Varumärken / Roeckl

Roeckl Roeckl Waregem ridhandskar

RRP: -3% Rabatt
579,00 kr
RRP: 599,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 2 )
120 kr GÅVA - För dina julinköp
Kopiera koden: XMAS
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.12.2023.
Färg: Black/Copper
Black/Copper Roeckl Waregem ridhandskar
Black Roeckl Waregem ridhandskar
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
Förlängd returrätt till 31.01.2024

Beskrivning

Den vattentäta WAREGEM-handsken erbjuder perfekt, behagligt väderskydd för kalla, regniga dagar i stallen och till häst. Denna smalt klippta ridhandske passar som en andra hud och har ett PFC-fritt, mycket andningsbart och elastiskt VaporFlex-laminat på bakhanden. Handflatan är tillverkad av slitstark DURADERO-syntetisk mocka och har omfattande silikonisering för att säkerställa ett halkfritt grepp på tyglarna. Modellen har också ett permanent vattentätt och andningsbart ROECK-TEX MEMBRAN, som förhindrar att händerna kyls under mycket ogynnsamma väderförhållanden, och det mjuka, snabbtorkande och klimatreglerande Easy-Dry foder för extra värme och komfort. Praktiskt och funktionellt: materiallagren på handflatan har limmats ihop för att förhindra att de flyttas när tyglarna är i aktion. TOUCHSCREEN COMPATIBLE-funktionen på tummen och pekfingret garanterar att handskarna kan stanna kvar under smartphone-användning. Det enkla fästet på manschetten i neopren säkerställer att WAREGEM-handsken omsluter handleden tätt och pålitligt. Dessutom, eftersom ryttare uppskattar chansen att behålla sin känsla för stil när de tränar sin favorit tidsfördriv, har ROECKL inkluderat metalliska applikationer på baksidan av handen. Finns i svart och dynamiskt svart / neon.

Egenskaper:

  • Backhand: VaporFlex PFC-zero
  • Handflata: DURADERO WR
  • Attribut: ROECK-TEX MEMBRAN, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, SILICONE-GRIP, neopren manschett med enkel förslutning, Easy-Dry foder

Teknisk beskrivning:

Backhand: VaporFlex PFC-zero. Palmhand: DURADERO WR. Attributes: ROECK-TEX MEMBRANE, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, SILICONE-GRIP, neoprene cuff with easy closure, Easy-Dry lining.

Produkt-ID: 333320

Läs recensioner:

Färg: