Om oss
Detta är Horze. Vi vill berätta för dig om vårt företag, vad som kännetecknar oss och vad som skiljer oss från resten. Möt vårt sponsrade ryttarteam. Läs mer om våra nuvarande lediga tjänster. Vi välkomnar din feedback och uppmuntrar dig att ställa frågor och ge kommentarer. Välkommen att kontakta oss när som helst.

Stort produktsortiment

Med över 40 000 produkter för häst och ryttare, erbjuder Horze online-butik en av de största produktlinjerna för hästälskare över hela Europa. Förutom ett brett produktutbud i många olika kategorier, erbjuder vi också flera av de mest kända varumärkena på hästmarknaden. Dessa finns på alla platser - när som helst - var som helst.

Snabb leverans och fri frakt

Alla produkter från Horze och B Vertigo är klara för frakt endast några timmar efter att vi har mottagit din order. Fri frakt gäller på alla order över 499 kr och kostnaden för att returnera en produkt betalas av oss.

Enkel och säker betalning

Vi erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ som gör det enkelt för dig att handla hos oss. Våra säkra betalningscertifikat garanterar dig en säker shoppingupplevelse.