PRISER OCH FRAKTKOSTNADER


Priserna som visas i vår webbutik inkluderar moms men inte fraktkostnader. Våra nuvarande fraktkostnader är:
 

Fraktkostnader i Sverige från ett ordervärde på 790 kr - 0,00 kr - fri leverans

Fraktkostnader i Sverige vid ett ordervärde på 790 kr - 59 kr
 

Alla order beställda från Horze webbutik sänds inom 2-3 arbetsdagar efter det att ordern är slutförd. Vi behåller oss rätten till fördröjningar under högsäsong och kampanjer. Order med broderi tar 1-3 extra dagar att behandla. Observera att det inte går att leverera till boxadresser.

* Flera av produkterna beställs från en partner, vilket påverkar leveranstiden. Läs mer om leveranstiden som anges på varje produktsida samt i kassan, för den förväntade leveranstiden.

Kampanjer med fri frakt gäller endast för leverans till MyPack-stationer. Kunden bör vara beredd på att betala en extra avgift, som visas varukorgen, om kunden vill ha hemleverans eller väljer att betala kontant vid leverans. Fri frakt gäller inte produkter med extra fraktkostnad, till exempel vagnar och större produkter som transportprodukter för husdjur. Om en produkt har särskilda fraktkostnader, anges detta på produktsidan.

Om ett tydligt prissättningsfel har skett (vilket innebär att kunden ska inom ramen för konsumenträttigheter förstå felet), förbehåller sig säljaren rätten att annullera en order och inte sälja produkten med felaktigt pris.