Om oss
Detta är Horze. Vi vill berätta för dig om vårt företag, vad som kännetecknar oss och vad som skiljer oss från resten. Möt vårt sponsrade ryttarteam. Läs mer om våra nuvarande lediga tjänster. Vi välkomnar din feedback och uppmuntrar dig att ställa frågor och ge kommentarer. Välkommen att kontakta oss när som helst.

Det speciella bandet mellan häst och ryttare

Det speciella förhållandet mellan en häst och en ryttare förkroppsligar själva essensen i ridsporten. Att erbjuda exceptionella produkter till ryttaren som stärker det här bandet har alltid varit vår drivkraft. Vi fortsätter att sprida passionen för ridning enligt vårt motto: Det är en Livsstil.

Hur det började...

År 1982 startade hästvännen Gunnar Gangsø en enkel produktion av hästskor, selar och täcken i den lilla finska staden Lahti. Passionen för sitt arbete och den exceptionella kvaliteten på produkterna skapade snart ett namn för sig själv. Han expanderade gradvis sitt företag i Finland och såg snart hur det växte över hela Europa.

Hitta våra återförsäljare här

Du hittar ett stort utbud av ryttar- och hästutrustning i våra Horze-butiker över hela Europa. Vi har dessutom partnerskap med hundratals hästaffärer över hela kontinenten, där du hittar våra produkter.