« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Strykkappor

Back on Track Back on Track AirFlow light Mesh kotskydd

799,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 1 )
Redo för hösten? - 120 kr Gåva
Kopiera koden: AUTUMN
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 24.09.2023.
Färg: Black
Black Back on Track AirFlow light Mesh kotskydd
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Air-tech och 3D mesh-teknik för maximal andningsförmåga och hållbarhet. Anatomiskt formad för att följa och skydda kotan. Skalets form och struktur är utvecklad för maximal komfort, för att undvika stress på leder och för att ge en bra passform till benet. Hållbart skal för att skydda mot slag och för att skydda hästen från skador och stötar. Extra ventilation runt kotan. Dubbel kardborrebands knäppning för lätt knäppning och en bra passform. Kantad i mjuk lycra. Welltex®-teknik i fodret som kan förbättra blodcirkulationen. Kan vara bra för övertänjning, stukning, svullnad runt kotleden, artrit, inflammation, återhämtning eller för att assistera uppvärmningen. Storlek S och M följer de internationella reglerna för benskydd enligt unghäst förordningen.

Egenskaper:

  • Praktisk & slitstark
  • Air-tech och 3D-mesh
  • Fodrad med Welltex®
  • Anatomisk och nära passform

Teknisk beskrivning:

SKAL: 100% termoplastisk polyuretan. Fyllning 1: 100% polyester. Fyllning 2: 100% kloroprengummi. Foder: 80% polyamid, 20% polyester.

Produkt-ID: 334209

Läs recensioner:

Färg: