Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze Lester träns

Produkt-ID: 10019

kr 639,20
kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Lester träns
kr 639,20
kr 799,00
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
kr 159,00
Horze Lester träns
Beskrivning

Beskrivning

Det U-formade pannbandet med kristaller ger dig ett elegant glittrande aachen-träns av god kvalitet.


Tränset har ett smalt pannband med små rader med kristaller. Den vadderade nosgrimman framhäver huvudet på alla raser. Välj detta kvalitetsträns när det är dags för tävling eller när du helt enkelt vill rida med stil.


Egenskaper:


  • Läder av mycket god kvalitet
  • U-format pannband med kristaller
  • Ergonomiskt nackstycke
  • Avtagbar aachen-nosrem
  • Svart träns med klara kristaller
  • Brunt träns med topasfärgade kristaller
  • Interkontinentala gummityglar ingår

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Torka först av smuts och lera med en trasa och varmt vatten och använd därefter läderrengöring.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Träns Horze Crescendo Lester
1 Gillar

Underbart tyg! Kvalitetsläder, släta sömmar, mjuk bred kapsel; vid första anblicken, stark bra hårdvara. Låt oss se hur det kommer att fungera vidare.

Favoritträns!
1 Gillar

Det här är min favoritbehod som jag äger. Det är stilfullt och vackert, och det kommer till ett bra pris! När det först kom var skinnet lite styvt men mycket smidigt för priset. Jag var väldigt imponerad! Pannbandet är lite tunt jämfört med näsbanden, men det är inte så illa. Ändå ett vackert pannband. Tränga passar PERFEKT förutom näsbandet är lite för stort runt, typ av önskan att det var en vev eller lite smickrare så att det bara skulle bli lite bättre men annat än det ... favoritbehån någonsin och min häst är så bekväm i det och hans stora gamla huvud :)

Crescendo Lester bridle
0 Gillar

Totalt sett älskar jag trängan. Det ser bra ut och det är lätt att justera. Försäkringen av tyget har kindstyckena, halsspärren och näsbanden som alla är sydd i en som gör det verkligen enkelt att hålla bete nivån. Pannbandet är något tunnare än jag hade förväntat mig så i en vinkel ser det lite roligt ut. Och näsbanden kan ha möjlighet att bli större. Jag köpte kolvstorlek för min tjej eftersom hon är en Cob X men hon är bara 13.3hh så jag tror inte att en 14.3hh Cob skulle passa in i det här huvudet.

Utmärkt kvalitet och detaljer
0 Gillar

Jag har haft den här trängan i bruk i ungefär två veckor nu och har blivit mest imponerad av hur snabbt det mjukgjorde för att passa mitt hästs ansikte efter bara två rengöringar. Jag var lite orolig för storstorhet cavesson som den första natten jag provade det på min häst var det lite styvt, men återigen bara lite balsam och det har format sig vackert. Jag tycker personligen att den bruna färgen är lite mörkare än bilden som visas här, mer av en choklad, men det är faktiskt vad jag hoppades på så jag är nöjd!

Perfekt!
0 Gillar

Läderet på det här huvudet kändes smidigt direkt ur lådan. Den tjocka stoppningen på näsbanden gjorde att den sticker ut roligt men lite olja hjälpte den att ligga platt. Det ser underbart ut på min grå ponny och passar perfekt i min budget. Jag märkte att pannbandet inte riktigt böjer sig så mycket som bilden, det går i princip rakt över som ett vanligt pannband. Jag älskar fortfarande absolut det!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.