SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze Lester träns

Produkt-ID: 10019

kr 639,20
kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Lester träns
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Lester träns
kr 639,20
kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Lester träns
kr 639,20
kr 799,00
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
kr 159,00
Horze Lester träns
Beskrivning

Beskrivning

Det U-formade pannbandet med kristaller ger dig ett elegant glittrande aachen-träns av god kvalitet.


Tränset har ett smalt pannband med små rader med kristaller. Den vadderade nosgrimman framhäver huvudet på alla raser. Välj detta kvalitetsträns när det är dags för tävling eller när du helt enkelt vill rida med stil.


Egenskaper:


  • Läder av mycket god kvalitet
  • U-format pannband med kristaller
  • Ergonomiskt nackstycke
  • Avtagbar aachen-nosrem
  • Svart träns med klara kristaller
  • Brunt träns med topasfärgade kristaller
  • Interkontinentala gummityglar ingår

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Torka först av smuts och lera med en trasa och varmt vatten och använd därefter läderrengöring.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Horze träns Lester
0 Gillar

Super vackert beteende av hög kvalitet till ett bra pris. Korrekt utförande, alla sömmar är raka och sys väl i slutet. Läderkvaliteten är som beskrivits, läderet är helt färgat och kan beröras väl. Med den bra prisprestandan kan jag bara rekommendera trängan.

Storlek: Normal
Underbar träns!
0 Gillar

Jag köpte för min 13,3 fallande ponny. Vem är vanligtvis mellan en ponny och en kullstorlek. Riktigt snygg montering och utmärkt med stoppningen på huvudstycket och näsbanden. Även bra att du kan justera allt på vardera sidan av huvudstycket så att du får en riktigt jämn passform. Definitivt bra valuta för pengarna, tack!

Storlek: Normal
Favoritträns!
1 Gillar

Det här är min favoritbehod som jag äger. Det är stilfullt och vackert, och det kommer till ett bra pris! När det först kom var skinnet lite styvt men mycket smidigt för priset. Jag var väldigt imponerad! Pannbandet är lite tunt jämfört med näsbanden, men det är inte så illa. Ändå ett vackert pannband. Tränga passar PERFEKT förutom näsbandet är lite för stort runt, typ av önskan att det var en vev eller lite smickrare så att det bara skulle bli lite bättre men annat än det ... favoritbehån någonsin och min häst är så bekväm i det och hans stora gamla huvud :)

Storlek: Normal
Älskar det!
0 Gillar

Som tränare har jag sett en hel del huvuddelar, den här har verkligen imponerat mig med kvaliteten rakt ut ur lådan. Polstret är härligt. Den är lite liten jämfört med en amerikansk kolvstorlek men passar ändå min personliga häst! Mycket nöjd.

Storlek: Normal
Träns Horze Crescendo Lester
1 Gillar

Underbart tyg! Kvalitetsläder, släta sömmar, mjuk bred kapsel; vid första anblicken, stark bra hårdvara. Låt oss se hur det kommer att fungera vidare.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.