Spara 10 % på hästprodukter från Horze och B Vertigo*
Spara nu

Schockemöhle Tokyo Select träns

Produkt-ID: 326309

kr 2.190,00
(Priset inkluderar moms)
Schockemöhle Tokyo Select träns
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Schockemöhle Tokyo Select träns
kr 2.190,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Schockemöhle Tokyo Select träns

Beskrivning

Färdigt träns från 'Anatomic Line - Select & Mix' - alla fördelar redan förenade i ett träns! TOKYO SELECT har en mjukt vadderad och anatomiskt förformad aachen-nosgrimma. En särskild detalj är den helt avtagbara nosremmen. Vid behov kan hela nosremmen, inklusive nosremshållaren, tas bort. Nosremmen och nosremshållaren är också mycket mjuka och speciellt vadderade. Det anatomiskt förformade, smala nackstycket har ett unikt nackområde som är speciellt utformat för hästens komplicerade nackanatomi. Den särskilda skärningen och den mjuka vadderingen minskar trycket ordentligt på nacken. TOKYO SELECT är utrustat med ett svängt, slätt pannband. Ala delar säljes finns också separat i 'Select & Mix'-kollektionen.


Egenskaper:


  • Träns med mjukt, anatomiskt format, smalt nackstycke och mjukt vadderad, anatomiskt förformad aachen-nosgrimma
  • Avtagbar nosrem och nosremshållare svängt pannband käkrem som är justerbar på båda sidorna sidostycken med tygekhakar

Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (1)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!