« Tillbaka / Varumärken / F.N.A Freedom Natural Articles

F.N.A Freedom Natural Articles F.N.A. Grön lera, 1,5.kg

499,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
1.5 kg (332,67 kr / kg)

Spara nu 12% EXTRA eller 17% EXTRA i vår nya APP!

Kopiera koden: SPRING12
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 20.05.2024.
Färg: Light Green
Light Green F.N.A. Grön lera, 1,5.kg
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

F. N. N. A. ® Grön lera är en exceptionellt ren lera, vilket ger den hög absorption och adsorberingsförmåga. Tack vare de innovativa torkningsteknikerna har denna lera en extremt låg fukthalt: mellan 4% och 6%. Användningsområden: led- och muskelömhet som artrit och sportskador som stukningar, luxationer, svullnad och blåmärken. Även mot eksem och kliande hud. Kontraindikationer: Använd inte på öppna sår, slemhinnor eller ögon. A. ® grön lera utvinns från den rika vulkaniska jorden i Auvergne-regionen i Frankrike. Den är sammansatt av en imponerande lista av egenskaper som har sitt ursprung i den successiva erosionen och nedbrytningen av redan existerande bergarter, särskilt de som innehåller fältspat. Den här gröna leran är ett naturligt skiktad alumino-silikat - det vill säga en fyllosilikat. Den innehåller naturligt tre olika leror med kompletterande egenskaper och fördelar. Den innehåller inte kiseldioxid. Den är 100% naturlig. F.

Teknisk beskrivning:

Sammansättning: Grön lera 100% utan iosinering. Denna produkt innehåller inga ämnen som är förbjudna vid tävlingar. 5x300g.

Produkt-ID: 343427

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: