« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Hovboots & Joggingskor för häst

Cavallo Hoof Boots F.R.A. F.R.A. Cavallo broddset, 12 st

199,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara 22% EXTRA på varumärket Horze & B Vertigo! + Få 12% rabatt på nästan alla andra varumärken
Kopiera koden: SUMMER2024
1000 kr är minsta orderbelopp. Varumärkena i Brands in Focus Sale är undantagna: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.06.2024.
Färg: Galvanisering
Galvanisering F.R.A. Cavallo broddset, 12 st
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Broddar till hovboots ger din häst ett bättre grepp på halt underlag, såsom is, lera och snö. En video för hur du sätter i broddarna, Simple Hoof Boot Stud Application, medföljer.

Egenskaper:

  • Att tänka på om broddar till hovboots: Se till att bootsen passar bra och att din häst är van att använda dem innan du använder börjar använda broddar.
  • Använd alltid broddar på båda bootsparen för korrekt balans.
  • Släpp inte ut hästen i hagen med broddade boots. En lekfull och pigg häst kan skada sig själv och andra med broddade boots.
  • Vid borrning, se till att brodden inte går genom sulan. Detta kan i synnerhet vara ett problem på äldre boots med slitna sulor.
  • Var försiktig när du använder broddar när sulan är tunnare på grund av använda och slitna boots. Broddar kan gå igenom sulan.
  • Använd alltid sunt förnuft och bästa omdöme när du ska ut och rida i halt underlag. Hovboots ger extra grepp, men de har sina gränser och gör inte ridning på halt underlag säkert.
  • Enkel montering.
  • Förborra 1/8 tum hål med 3/16 tum borr. Sätt i brodden i änden av det nya och förbättrade verktyget. Placera änden av broddbanan över det borrade hålet och skruva sakta i brodden.

Teknisk beskrivning:

En storlek. Verktyg ingår INTE.

Produkt-ID: 314929

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: