« Tillbaka / Teman / Hundtillbehör / Hundtäcken & hundkläder

Back on Track Bark Allround hundtäcke, 25-35cm

RRP: -28% Rabatt
575,00 kr
RRP: 799,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader

12% extra rabatt här eller 16% i appen

Ladda ner nu

Kopiera koden: FORYOU
Gäller i appen och i onlinebutiken: Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.06.2024.
Färg: Black
Black Back on Track Bark Allround hundtäcke, 25-35cm
Grey Back on Track Bark Allround hundtäcke, 25-35cm
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Bark har en helt ny typ av design som ger bästa möjliga rörelsefrihet för frambenen. Täcket är designad för hundar med högt placerad svans, och längden kan därför justeras vid behov med en elastisk dragsko ovanför svansen. Hundtäcket har ett mjukt och elastiskt yttertyg med vatten- och vindavvisande egenskaper och god andningsförmåga. Den välformade kragen har dragsko för att förhindra att regn och snö kommer in. Insidan är fodrad med Iontex®-teknik för att stimulera blodcirkulationen, vilket kan hjälpa hunden att upprätthålla en optimal kroppstemperatur och hålla musklerna flexibla i alla väder. Bark har en bekväm och nära passform över bröstet, med en snabb och enkel knäppning på bröstet med ett spänne på ryggen. Kardborrebandsknäppning på sidorna gör att den sitter stadigt på plats utan att vrida sig. Täcket har reflexdetaljer och logotyp för extra säkerhet i mörkret. Det finns praktiska öppningar för att fästa kopplet på ett halsband eller en sele. Bark är utformad för att passa till en normalbyggd till mer atletisk typ av hund.

Egenskaper:

  • Stor rörelsefrihet
  • Vatten- och vindavvisande
  • Andasfunktion
  • Iontex®-teknik

Teknisk beskrivning:

Tyg: 95% polyester, 5% elastan. Fyllning: 100% TPU. Foder 1: 100% polyester med IONTEX®-teknik. Foder 2: 85% polyester, 15% elastan med IONTEX® -teknik.

Produkt-ID: 335306

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: