« Tillbaka / Varumärken / Kentucky Dogwear

Kentucky Dogwear Kentucky Dogwear Active Velvet Sele

599,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Beige
Beige Kentucky Dogwear Active Velvet Sele
Black Kentucky Dogwear Active Velvet Sele
OR/B Kentucky Dogwear Active Velvet Sele
Dark Red Kentucky Dogwear Active Velvet Sele
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Kentucky Dogwear har designat en snygg och praktisk sele för din hunds olika aktiviteter.

Dog Harness Active Velvet är designad för maximal användbarhet. Tack vare sammetsförstärkningarna fördelas trycket bättre över hundens bröstkorg. Selen kan justeras i nacken och på magen, så att du kan anpassa den till en säker och bekvämare passform för din hund. På grund av de två spännena vid magen behöver du bara ta selen över hundens huvud. Därför är selen idealisk för långa vandringar och för att springa, men även för hundar med nack- och ryggproblem. Selen har 2 spännen för att stänga selen, så att du inte behöver lyfta på hundens ben för att sätta på den. Selen finns i flera färger för att matcha alla typer av hundar. Selen är tillverkad av en stark nylon som är mycket resistent mot revor. Sammetförstärkningarna är extremt mjuka och därför bekväma att ha på sig. Detta förhindrar att den skaver pälsen och fördelar trycket jämnt över hundens bröstkorg. För en extra dämpande effekt är sammetsstoppningen försedd med ett skumlager. De 2 spännena är mycket starka och hållbara för att garantera din hunds säkerhet.

Egenskaper:

  • Utformad för maximal användbarhet
  • Trycket delas bättre tack vare sammet vadderingen
  • Lätt att ta av och på din hund
  • 2 spännen för att stänga selen
  • Justerbar på 3 ställen

Tvättråd:

För att tvätta selen, lägg den helt enkelt i en tvättpåse och tvätta den sedan i 30 grader. Se till att stänga alla spännena. Lägg inte selen i torktumlaren.

Produkt-ID: 334731

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: