Brewers Yeast 1 kg

199,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
1 kg (199,00 kr / kg)
Upp till 20 % rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 15 rabatt. Köp för 800kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 27.06.2022. Gäller inte för varumärkena Bucas, Uvex, Pikeur, Karlslund.
One size
Leverans
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Bryggjäst (saccharomyces cerevisiae) är en naturligt förekommande jäst som används vid bryggning av öl. Den är en utmärkt källa till spårämnen, rik på proteiner, selen och komplexa B-vitaminer. Denna mångsidiga jäst har ett brett utbud av hälsoeffekter för hästar, som till exempel främja ett hälsosamt matsmältningssystem och upprätthålla goda hovar, päls, hud och ögon.


Teknisk beskrivning:


Sammansättning: Innehåll: Bryggarjäst.


Användning:


Utfodringsrekommendation: Utfodra 2 x 25 ml skedar dagligen för en genomsnittlig häst på 500 kg. Minska till hälften av denna mängd för underhållsnivåer. Equine Brewers Yeast kan utfodras under hela året.


Produkt-ID: 321448

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.