« Tillbaka / Häst / Vård & skötselprodukter / Underhåll av utrustning / Lädervård

Stassek Equifix 3-phase Lädertvål, 500 ml

99,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.5 l (198,00 kr / l)

12% extra rabatt här eller 16% i appen

Ladda ner nu

Kopiera koden: FORYOU
Gäller i appen och i onlinebutiken: Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.06.2024.
Färg: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equifix 3-phase Lädertvål, 500 ml
One size
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Inga fler problem med mögel på sadelutrustningen!Equifix 3-Phase Leather Soap är gjort för djuprengöring och återsmörjning av nedsmutsat läder, och till och med för att helt ta bort mögel på läderprodukter. Men det är inte allt! Tack vare en specialingrediens kan det dessutom förhindra nya angrepp av mögel.Fas 1 rengör försiktigt och grundligt lädret och tar bort smuts och mögel.Fas 2 ger lädret all den näring det behöver. Det gör lädret mjukt och impregnerar det på djupet med nödvändiga oljor.Fas 3 aktiverar en speciell skyddsformel, som ger ett effektivt, långsiktigt skydd mot bakterier och fördröjer avsevärt bildandet av mögel.

Teknisk beskrivning:

INCI: AQUA, DIETHANOLAMIDE, GLYCERINE, SEC. PARAFFIN SULFONATE, COCAMIDE DEA, PERFUME, PRESERVATIVES, MICROEMULSION OF RICINOLACIDE (>0,5%).

Produkt-ID: 25873

Läs recensioner:

Färg: