JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze Tunis Carbon longerspö

Produkt-ID: 42213

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
Horze Tunis Carbon longerspö
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Tunis Carbon longerspö
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Tunis Carbon longerspö
Beskrivning

Beskrivning

Mycket lätt longerspö av kolfiber. 180 cm med teleskopskaft.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Chamberier gillar det
0 Gillar

Super lätt, fastnar inte vid vikning, handtaget vilar bekvämt i handflatan och glider inte. Inget särskilt att säga, bara ett bra kammare. Det är fantastiskt att det finns ett val av färger, jag köpte rött.

Storlek: Normal
bra produkt men skör
0 Gillar

Denna chambrière är väldigt lätt. Det är teleskopiskt, vilket är bekvämt för lagring och transport. Hon "smeller" lätt. Men det är ganska ömtåligt vid handtaget. Jag har redan brutit en helt enkelt för att flödet fångades i en buske.

Storlek: Normal
Älskar det
1 Gillar

Jag köpte den här artikeln på EquineAffaire. Jag älskar det absolut. Jag har gått igenom så många av nylonna - de håller bara inte. Detta är superlätt och superlångt och har en bra snap. Rekommenderas starkt

Storlek: Normal
Kan inte stå.
0 Gillar

När allt kommer omkring tog det de första roliga månaderna då repet först sjönk. Lyckligtvis var det ganska enkelt att fixa med en Jesar. Det tog inte lång tid för armen att knäppas. Det kunde inte längre repareras av Jesaren, så jag låter mig köpa en ny. Jag gillade verkligen den teleskopiska armen, så jag hamnade på samma krage en gång till och trodde att det var något fel med den första. Under en lång tid (det vill säga ungefär ett par månader) varade 2,0 inte när Mokoma också brast. Aldrig mer. Jag rekommenderar inte. Det är bättre att få en lång buske från skogen. Förmodligen en mer hållbar handling och inte betala för malt.

Storlek: Normal
Bra produkt och service
1 Gillar

Jag är mycket nöjd med pisken, väldigt lätt. Precis vad jag ville. Även en person som jag pratade med i telefon, eftersom jag hade en fråga, var mycket hjälpsam och vänlig. Pisken kom i god tid och välpackad. Utmärkt betjäning.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.