Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track pannband

Produkt-ID: 10213

kr 179,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track pannband
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track pannband
Beskrivning

Beskrivning

Vårt nya Back on Track polarfleece pannband är gjort av Welltex och täcker öronen varmt och bekvämt på kyliga vinterdagar. Fantastisk unisex-modell för alla åldrar - ett måste för vintern. En perfekt julklapp eller gåva i goodiebag!


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Perfekt för vinterväder!
0 Gillar

Kragen är snygg, materialet är av hög kvalitet och definitivt varmt på hösten och vintern. Kragen är väl lämpad för jogging, men ridhjälmen måste vara en storlek större än normalt för att passa under den. Storleken S var lämplig för 57-58.

dyra
0 Gillar

för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt för dyrt

Tummen upp
0 Gillar

Fin passform och bekväm att använda. Fungerar bra under hjälmen också.

Bästa pannband runt!
0 Gillar

Jag köpte detta pannband tidigare i år under de sista dagarna av vintern eftersom mitt andra pannband slitna. Jag glömde att skriva en recension. :( Detta är en av de bästa pannbanden! Jag måste vara försiktig när jag får pannband eftersom några av dem pressar mitt huvud och jag slutar med att få huvudvärk. Med det här pannbandet behövde jag inte oroa mig för något av det! Normalt de bara kommer i en storlek, så jag bestämde mig för att prova Medium och det passade perfekt!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.