« Tillbaka / Varumärken / PS of Sweden

PS of Sweden PS of Sweden Flying Change Träns

3.590,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Färg: Black
Black PS of Sweden Flying Change Träns
Storleksguide
Storlek A Nackstycke B Pannband C Kombinerad Nosgrimma D Kombinerad Nosgrimma E Kindrem F Tøyler
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Tillbaka

Trots att tränsstorlekar i allmänhet överensstämmer med storlekstabellen, varierar storleken på hästarnas huvud mycket. Därför bör tränset alltid först prövas på hästen för att försäkra sig om att det passar.

När tränset sitter på hästens huvud bör en näve få plats mellan käkremmen och hästens käke, två fingrar mellan nosremmen och nosryggen samt två fingrar mellan pannbandet och hästens panna. Pannbandet bör inte vara så stramt att det nyper hästen vid öronen eller så löst att tränset dras framåt. 

Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

NOSGRIMMA Nosgrimman är bred och har enormt mjuk padding som även är utskuren för att lämna kindbenen och nervutskotten fria. Nosgrimman spänns med pullbackknäppning och har en vadderad platta på remmen. NACKSTYCKE Tränset har ett brett, tryckfördelande nackstycke som lämnar gott om plats för öronen. Nackstycket är patentansökt. SIDOSTYCKEN Sidostyckena är platta och har våra patentansökta och valbara elastiska vaggor™, som tillåter hästen att "fjädra" på bettet i munnen. Detta hjälper även till att ytterligare jämna ut trycket över nacken. Våra elastiska vaggor är konstruerade så att du enkelt kan haka på och av dem. Utåtvända spännen. PANNBAND Pannbandet har vår unika, skyddade och patentansökta Click It™-design vilket betyder att du kan byta pannband på några sekunder, även när hästen har tränset på sig. Click It™-knapparna är blå, med PS-loggan på. Exklusivt engelskt, vegetabiliskt garvat läder.

Produkt-ID: 337128

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: