« Tillbaka / Varumärken / PS of Sweden

PS of Sweden PS of Sweden Nirak Träns

3.490,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Black
Black PS of Sweden Nirak Träns
Brown PS of Sweden Nirak Träns
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Det justerbara nosgrimman ger ryttaren möjlighet att reglera hur mycket tryck som ska appliceras på nosryggen. Det hjälper hästen att ta stöd på bettet och är ett perfekt tränset för både den unga hästen som fortfarande lär sig att kommunicera med ryttaren såväl som för den typ av häst som försöker undvika kontakt med ryttarens hand och snarare böjer nacken och undviker bettet. Tränset är också lämpligt för mycket heta hästar som ligger på eftersom det hjälper ryttaren att reglera hästens hastighet utan att lägga en skarp bett i munnen eller använda en för hård hand. Nirak ™ tränset i kombination med ett ändamålsenligt bett ger en fredlig kommunikation och samverkan mellan häst och ryttare. Nosgrimman lägger inte till något tryck på tänderna och minskar därför eventuella bettrelaterade problem. Nackstycket är anatomiskt utformat för att avlasta tryckpunkter på den känsliga nacken, vilket är extra effektivt på grund av luftkanalen ovanför hästens mankamm. Den kommer med extra vaddering runt öronen för extra komfort för hästen. Kindstyckena är plana med utåtvända spännen och har våra patentsökta och valbara elastiska vaggor™, som gör att hästen "fjädra" bettet i munnen vilket skapar naturlig elasticitet och ytterligare avlastar trycket på nacken. Vaggorna är valbara och konstruerade för att enkelt hakas av och på. Sidostyckena är justerbara i båda ändar så att tränset passar perfekt för varje enskild häst och möjliggör olika storlekar av bettringar. Alla keepers är utrustade med gummi på insidan för att hålla dem på plats även under de tuffaste utmaningarna. Pannbandet har den unika patentsökta Click-it ™ designen som gör att du kan byta ut det på några sekunder även när hästen redan har på sig tränset.

Teknisk beskrivning:

Spanskt vegetabiliskt garvat läder. Godkänt att tävla med både FEI, USEF / USDF och BD på häst och ponny, i dressyr, hopp och fältritt.

Tvättråd:

PS of Sweden rekommenderar att tränset ska behandlas med olja före första användningen för att skydda och bibehålla den höga kvaliteten på lädret. Läder är en naturlig produkt som ändras efter användning och kan mörkna något när det är oljat.

Produkt-ID: 334343

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: