« Tillbaka / Häst / Träns & Tyglar / Träns & Nosgrimma / Pullarträns

LeMieux LeMieux Arika pullarträns

1.490,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Havana/Silver
Havana/Silver LeMieux Arika pullarträns
Black/Silver LeMieux Arika pullarträns
Storleksguide
Storlek A Nackstycke B Pannband C Kombinerad Nosgrimma D Kombinerad Nosgrimma E Kindrem F Tøyler
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Tillbaka

Trots att tränsstorlekar i allmänhet överensstämmer med storlekstabellen, varierar storleken på hästarnas huvud mycket. Därför bör tränset alltid först prövas på hästen för att försäkra sig om att det passar.

När tränset sitter på hästens huvud bör en näve få plats mellan käkremmen och hästens käke, två fingrar mellan nosremmen och nosryggen samt två fingrar mellan pannbandet och hästens panna. Pannbandet bör inte vara så stramt att det nyper hästen vid öronen eller så löst att tränset dras framåt. 

Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Tillverkad av mjukt och smidigt oljat läder, pullartränset Arika är elegant, stilfullt och omsorgsfullt utformat för din hästs komfort. Den har ett lätt vadderat anatomiskt pannband, anatomiskt format vadderat nackstycke och ett avtagbart ullskydd på nosgrimman som förhindrar att huden kläms. En D-ring förenar nosgrimman och sidostyckena, vilket gör att alla träsets delar sitter mjukt och följsamt mot hästens kinder och käke. Detta bidrar till att ge en skräddarsydd passform för olika former på käkar och den bakre remmen kan röra sig oberoende av de andra. Pullar-nosgrimman är situerad högre på hästens nos än vanliga träns och hjälper till att hålla hästens mun stängd utan att det påverkar dess syn eller komfort. Det här tränset är idealiskt för hopphästar, fälttävlan samt kapplöpningshästar som arbetar hårt och kommer upp i flås.

Teknisk beskrivning:

100% LÄDER

Tvättråd:

RENGÖR MED LÄMPLIG LÄDERRENGÖRING. TORKA AV MED EN MJUK TRASA. APPLICERA SKYDDANDE LÄDERBALSAM.

Produkt-ID: 9TCGH

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: