Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

bZeen hjälmreflex

Produkt-ID: 29027

kr 59,00
(Priset inkluderar moms)
bZeen hjälmreflex
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
bZeen hjälmreflex
Beskrivning

Beskrivning

Fånga uppmärksamheten och känn dig trygg!


Känn dig trygg i mörkret eller väderförhållanden med dålig sikt med bZeen hjälmreflex. Hjälmreflex är ett enkelt och säkert sätt att synas utan att för den skull skära ned på utseendet när du rider i mörkret.


Egenskaper


  • Utmärkt för ridning i mörker

Detaljer


  • Fästes runt hjälmen.
Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Jättebra!
2 Gillar

Hjälmreflexen syns mycket väl på längre avstånd och är väldigt slitstark. Att den är enkel i designen och svart gör att den passar till alla ryttare och ser snygg ut på hjälmen. Den är dock lite knepig att trä på hjälmar som inte är sammet/mockaklädda då den är väldigt stark i elasticiteten och svår att töja ut. Detta gör att den lätt glider av innan man fått den på plats. När man väl fått den på plats så sitter den som berget, vilket är superbra! Väldigt bra pris och väl värt pengarna!

0 Gillar

Bra reflex till mycket bra pris! Passar alla hjälmar och ser bra ut :) Stort plus att det finns neutrala färger!

...
0 Gillar

En billig, användbar och bekväm reflektor för hjälmen. Ganska snäv, men ändå passform.

Jättebra!
0 Gillar

Hjälmreflexen syns mycket väl på längre avstånd. Att den är enkel i designen och svart gör att den passar alla ryttare och ser snygg ut på hjälmen. Den är dock väldigt stark i elasticiteten vilket gjorde den knepig att töja ut över hjälmen. P.g.a det gled reflexen lätt av hjälmen innan man fått den på plats. Jag kan tänka mig att det är lättare att sätta den på sammet/mockaklädda hjälmar eftersom den då får mer fäste jämfört med blanka hjälmar. När man väl fått den på plats så sitter den som berget under hela ridturen, och det är ett jätteplus! Värt varje krona!

nja
0 Gillar

Inte särskilt nöjd. Tänds bra men passar inte min hjälm. Har en Charles owen hjälm och reflexen faller bara av när jag bär den

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.